BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 1 Aralık 2014 #11 Evet kullanıyorum çokta memnunum.
S SaLiK Ziyaretçi 1 Aralık 2014 #12 Silinen üye dedi: Evet kullanıyorum çokta memnunum. Genişletmek için tıkla... Ac UniTY watch dogs gibi yani soyle degiyim amd nin dusman oldugu ubisoft diyorlar ya bu oyunlari deneme sansin oldumu ? kac fps aliyorsun ultra ayarlarda ?
Silinen üye dedi: Evet kullanıyorum çokta memnunum. Genişletmek için tıkla... Ac UniTY watch dogs gibi yani soyle degiyim amd nin dusman oldugu ubisoft diyorlar ya bu oyunlari deneme sansin oldumu ? kac fps aliyorsun ultra ayarlarda ?
BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 1 Aralık 2014 #13 Dediğin oyunları denemedim. Ama Farcry 4 de ultra ayarlarda 60 70 arası fps alıyorum.
S SaLiK Ziyaretçi 1 Aralık 2014 #14 Silinen üye dedi: Dediğin oyunları denemedim. Ama Farcry 4 de ultra ayarlarda 60 70 arası fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdir kardes sag olasin bilgi icin.Biraz daha insanin goruslerini alayim sonra konu kilitlenir 1 haftadir kafam sisdi bu konuyu arastirmakdan)
Silinen üye dedi: Dediğin oyunları denemedim. Ama Farcry 4 de ultra ayarlarda 60 70 arası fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdir kardes sag olasin bilgi icin.Biraz daha insanin goruslerini alayim sonra konu kilitlenir 1 haftadir kafam sisdi bu konuyu arastirmakdan)