R9 285 Hangi Marka?

Centuriof

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. Baya bir araştırdıktan sonra GTX960, R9 280X ve R9 285 kartları arasından gerek yeni mimari gerekte güncel oyunlarda vermiş olduğu FPS performansı dolayısı ile R9 285 kartında karar kıldım ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. Sizlerin görüşlerini almak isterim...

Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Asus R9 285 STRIX OC Edition 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Sapphire R9 285X DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Zaten hepsinin içindeki GPU aynı zaten aşağı yukarı aynı performansı verecektir ama iyi bir soğutma, sessizlik vs istiyorsanız Asus öneririm.

asus al overclocklu hem yani az da olsa daha yüksek performans verir

Asus almanı tavsiye ederim gerek sessizlik, gerek performans bakımından gayet memnunum. Bir hafta önce aldım kartı bende yeni kullanıcıyım. Diğerlerini bilemeyeceğim ama Asus gerçekten kaliteli bir kart.

Bu sisteme karar verdim. Büyük ihtimalle alacağım. Hepinize teşekkürler

Bende Asus olanı var diğerlerine göre tek farkı sessiz olması 60 dereceyi geçmedikce fanları çalıştırmıyor yoksa performans olarak hepsi aynı, ama ben AMD kullandığım için pişmanım driver güncelleme sorunu var, bide bütün oyunlar Nvidia destekli çıkıyor AMD kartlarda hep optimizasyon sorunları oluyor. Nvidia'nın avantajları fazla yerinden olsam GTX 960 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…