R9 285 mi GTX 960 mı?

atıldehan07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktada dediğim gibi 2 kart arasında kaldım. Sizce hangisi nedenleriyle açıklayabilecek olan varmı ?

Gtx 960 benchmarkta daha iyi sonuç veriyor.
R9 285'ten 5-10 fps daha fazla performans veriyor.

Yeni mimari, gtx 960 almanda fayda var.

Şimdi 2 kartta yeni mimari. Bu kartlar fps olarak çok yakınlar. Gtc 960 modeli h.265 desteği ile geliyor. Bu bir artısı. 2 kartta bellek ara birim sıkıştırma teknolojisine sahip ama amd burada daha fazla bit değeri sunarak 2k, 4k gibi çözünürlüğe çıkınca kartın rahat çalışıp rakibini geçmesini sağlıyor. Yani çoklu monitör, yüksek çözünürlük gibi konularda amd tarafının bariz bir üstünlüğü var. Nvidia tarafı video işlemede h.265 desteği ile bir artı kazanıyor. Birde güç tüketimi konusunda biraz iyi ama başkada iyi yanı pek yok. Burada kullanım amacın önemli. İleriye dönük olsun veya çoklu monitör kullanırım belki diyor isen r9 285 al. Yok video işlerken h.265 işime yarar diyorsan gtx 960 al.
Sonradan eklenti: Birde şunu'da bil. 2 modelde dx 12 için tam destek veriyor.

Son düzenleme:
GTX 960 diyorum. Az ısınma, yeterli performans, az güç tüketimi, yeni mimari.

GTX 960 kullanıcısı değilim ama izlediğim video incelemeleri olsun, testler olsun v.b çok iyi olduğunu gösteriyor eğer ben gerektiğinde paşa paşa kartım zorlanmasın ben mediumada alırım diyorsan eğer GTX 960 al derim dx 12 desteğide var.

Bana göre GTX 960 fiyatını hak etmiyor. R9 280X alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…