R9 285 vs GTX750Ti vs R9 270X

Ben ne diyorum? Tek çekirdek performansları birbirine çok yakın. O.c yapılınca i3 ü geçiyor.
Kaveri işlemciler de güncel 28 nm steamroller. Oyunlarda heleki dx 12 destekli oyunlarda Athlon daha iyi.

Ben ne diyorum? Tek çekirdek performansları birbirine çok yakın. O.c yapılınca i3 ü geçiyor.
Kaveri işlemciler de güncel 28 nm steamroller. Oyunlarda heleki dx 12 destekli oyunlarda Athlon daha iyi.
Yahu DX 12 destekli oyunlar daha çıkmadı. Nasıl bu kadar emin konusabiliyosunuz? Bunların hepsi varsayım. Ya performans yükselmezse ne olacak ? O zaman ne yapacaksınız?

Yahu DX 12 destekli oyunlar daha çıkmadı. Nasıl bu kadar emin konusabiliyosunuz? Bunların hepsi varsayım. Ya performans yükselmezse ne olacak ? O zaman ne yapacaksınız?
Kardeşim oyun çıktı şuan adını hatırlamıyorum ancak şuan dx12 ile dx11 in karşılaştırma için bir oyun var hatta nvidia o oyunun yapımcısını baskı altına almış. Öyle haberi çıktı dx 12 adına şuan AAA bir oyun yok performans artışı mutlaka var yoksa niye dx 12 çıksın ben saten diyorum i3 4160 ile Athlon x4 860k tek çekirdek performansı çok yakın adam alsa aynı performansı görecek dx 12 li oyunlar çıkıncada avantajlı durumda olacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı