fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 8 Aralık 2021 #1 Mininge ilgim yok fakat kartım Ultra ayarda Witcher 3 oynarken bile 60 derecede çalışıyor. Bir şeyler denemek istiyorum. 4G kartlar ile kötü yapıldığını biliyorum. Ne kazabilirim R9 290 ile? Kartım 3 fanlı, yani gayet serin çalışıyor.
Mininge ilgim yok fakat kartım Ultra ayarda Witcher 3 oynarken bile 60 derecede çalışıyor. Bir şeyler denemek istiyorum. 4G kartlar ile kötü yapıldığını biliyorum. Ne kazabilirim R9 290 ile? Kartım 3 fanlı, yani gayet serin çalışıyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.448 Makaleler 3 Çözümler 58 8 Aralık 2021 #2 RVN, ETC deneyebilirsiniz fakat o kart ile ne kadar Mh/s verir bilemem.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #3 Ravencoin.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 8 Aralık 2021 #4 Minecraft'da taş. RVN kazabilirsin. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 8 Aralık 2021 #5 356463 dedi: Minecraft'da taş. Genişletmek için tıkla... Komikmiş, güldüm. Ama sonra suratım düştü.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Aralık 2021 #6 NiceHash yükleyin, test yapıp coin kazmaya başlasın. Günlük ne kadar getireceğini söylüyor. 4 GB kartım ile kullanıyorum. Uğraştırıcı olmadığından.
NiceHash yükleyin, test yapıp coin kazmaya başlasın. Günlük ne kadar getireceğini söylüyor. 4 GB kartım ile kullanıyorum. Uğraştırıcı olmadığından.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 8 Aralık 2021 #7 Lodge dedi: NiceHash yükleyin, test yapıp coin kazmaya başlasın. Günlük ne kadar getireceğini söylüyor. 4 GB kartım ile kullanıyorum. Uğraştırıcı olmadığından. Genişletmek için tıkla...
Lodge dedi: NiceHash yükleyin, test yapıp coin kazmaya başlasın. Günlük ne kadar getireceğini söylüyor. 4 GB kartım ile kullanıyorum. Uğraştırıcı olmadığından. Genişletmek için tıkla...
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 8 Aralık 2021 #8 Quick Miner değil normalini dene. Releases · nicehash/NiceHashMiner NiceHash Miner . Contribute to nicehash/NiceHashMiner development by creating an account on GitHub. github.com
Quick Miner değil normalini dene. Releases · nicehash/NiceHashMiner NiceHash Miner . Contribute to nicehash/NiceHashMiner development by creating an account on GitHub. github.com
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 8 Aralık 2021 #9 Lodge dedi: Quick Miner değil normalini dene. Releases · nicehash/NiceHashMiner NiceHash Miner . Contribute to nicehash/NiceHashMiner development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Programı indirdikten sonra kaç dakika/saat boyunca açık bırakmam lazım?
Lodge dedi: Quick Miner değil normalini dene. Releases · nicehash/NiceHashMiner NiceHash Miner . Contribute to nicehash/NiceHashMiner development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Programı indirdikten sonra kaç dakika/saat boyunca açık bırakmam lazım?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.448 Makaleler 3 Çözümler 58 8 Aralık 2021 #10 fromhell1 dedi: Programı indirdikten sonra kaç dakika/saat boyunca açık bırakmam lazım? Genişletmek için tıkla... Miningi tam olarak verimli yapmak istiyorsanız bütün gün açık durmak zorunda, kapatmamalısınız.
fromhell1 dedi: Programı indirdikten sonra kaç dakika/saat boyunca açık bırakmam lazım? Genişletmek için tıkla... Miningi tam olarak verimli yapmak istiyorsanız bütün gün açık durmak zorunda, kapatmamalısınız.