Sanırım sorun çözülüyor. Sleeping Dogs'da 36, 50 arası Fps alıyordum şimdi 50, 70 arası Fps alıyorum. Şuan Ac4 yükleniyor. Yüklenince onda da test yapıp bildirim yapacağım.
Sanırım sorun çözülüyor. Sleeping Dogs'da 36, 50 arası Fps alıyordum şimdi 50, 70 arası Fps alıyorum. Şuan Ac4 yükleniyor. Yüklenince onda da test yapıp bildirim yapacağım.
Windows 8.1 kurmadan, en iyi performansi elde edemezsin. @pentagram83, hayir dostum, fazla isinmiyorlar. Yuk altinda ortalama 65-75 derece arasinda geliyor. Unutmayin, yaz aylarindayiz.
R9 290'a rakip olan Nvidia ekran kartlari da ortalama o derecede isiniyorlar. Yani bir fark yok. İs sogutma teknolojisinde bitiyor.
Windows 8.1 kurmadan, en iyi performansi elde edemezsin. @pentagram83, hayir dostum, fazla isinmiyorlar. Yuk altinda ortalama 65-75 derece arasinda geliyor. Unutmayin, yaz aylarindayiz.
R9 290'a rakip olan Nvidia ekran kartlari da ortalama o derecede isiniyorlar. Yani bir fark yok. İs sogutma teknolojisinde bitiyor.
Arkadasim, fan sesi %60 ve uzerinde belli olur. Yuk altinda o kartlarin maksimum cikacagi deger %50-%60 olur ve o kadar cok ses cikarmaz, zaten oyun oynarken anlamazsin.
85 derece demissin, neden bu kadar cok garezin var AMD kartlara? O kartlarin 85 derece olmasi bir sorun yaratsaydi, sistem kendini kapatirdi veya mavi ekran verirdi.
Öncelikle Unigine Heaven gibi %100 GPU odaklı bir test yazılımı seçmeni ve sitelerde belirtilen aynı ayarlarda benchmark yapmanı öneririm. Onun dışında oyun içi benchmarkları (FRAPS gibi bir yazılımla senin yaptığın testler değil) deneyip karşılaştırmalısın.
Asus R9 280X kart sahibiyim. Yük altında 65-75 derece oluyor. Fan otomatik olduğu zaman hiçbir şekilde ses yok, fanı %100 yaptığım zaman 60 dereceye iniyor.
HD7850 kullanıyorum DCU II model. Yükte en fazla 75 derece gördüm. Fanlar otomatik. Fanı %100 yapsam bile ses çok yok sessiz çalışıyor. Amd kartlara karşı olan ön yargını yok etmelisin bence.