Bu 2 videoyu izledim ve bu sürücüyü yüklemeyi düşünüyorum. Mantıklı mı?
Sürücü desteği kesildiği için düşünüyorum hocam.Hocam şahsen çok da mantıklı değil. Bir sürü mühendisin düşünüp, sunduğu sürücüden daha iyi bir sürücü olması çok da mantıklı gelmiyor bana.
Sürücü desteği kesildiği için düşünüyorum hocam.
Yükledim. Şu sıralar en çok oynadığım oyunlardan biri olan Assetto Corsa'da AMD'nin kendi sürücüsü ile çıkan Benchmark sonucu:Hocam deneyin. Eğer sıkıntı çıkarırsa DDU ile sürücüleri silip eski sürücüleri geri yüklersiniz.
Yükledim. Şu sıralar en çok oynadığım oyunlardan biri olan Assetto Corsa'da AMD'nin kendi sürücüsü ile çıkan Benchmark sonucu:
Eki Görüntüle 1358171
NimeZ sürücüsü sonucu:
Eki Görüntüle 1358172
Üstelik aygıt yöneticisinde kart 290X olarak görünmeye başladı, önceden R9 200 Series yazıyordu.
Eki Görüntüle 1358173
1 FPS oynamış. Sıcaklık olarak ne durumda? Ne alaka diyebilirsiniz ancak merak ettim acaba sıcaklık olarak fark oluyor mu?
Sıcaklık olarak pek fark göremedim hocam, sanırım 1-2 derece oynadı. Bugün Cyberpunk oynarken şehir içi FPS'in biraz daha iyi olduğunu fark ettim (Oyuna girmeden önce AMD CPU Fix de uyguladım, onun da katkısı var.) Ve FPS düşüşleri azaldı 2077'de. Fan sesi düşük sıcaklıklarda biraz azaldı gibi. Memnunum sürücüden şimdilik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.