* Intel I5 4670K
* GIGABYTE G1 Sniper
* Corsair Hydro H80i
* GSKILL RipjawsX 8GB DDR3 1600MHz
* Sandisk 64GB Standart Sata 3.0 SSD * AEROCOOL 750 Watt 80 Plus Power * Cooler Master Stacker 810
* Windows 10 Pro orijinal değil
Sistemi yeni aldım arkadaşlar, fakat GPU'yu stres testine sokunca hata aldım, en sonunda 94° kadar çıktı. Bu derece normal midir sizce? Veya düzeltmek için neler yapabilirim?
İkinci el aldınız sanırım. Termal macunun yenilemesi gerekiyor olabilir. Ayrıca bir an önce temiz kurulum Windows 10 kurup N11 gibi sitelerden alacağınız lisanslarla etkinleştirin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
İkinci el aldınız sanırım. Termal macunun yenilemesi gerekiyor olabilir. Ayrıca bir an önce temiz kurulum Windows 10 kurup N11 gibi sitelerden alacağınız lisanslarla etkinleştirin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
SSD 64gb ve başka bellek takmayı düşünmüyorum. Ayrıca pek bilgim yok sadece kullanıcıyım ben, verdiğiniz linke baktım değişik terimler var. Sanırım sadece termal macun değiştirebilirim. Teşekkürler desteğiniz için.
Bu kartlar normalde de bu kadar ısınıyormuş. 94 dereceden sonra daha yukarı çıkmıyor fan tam güç çalışıyor. Termal macun değiştirdim fakat durum aynı zaten sadece Furmark testinde 94 derece oluyor normalde 50 derece civarı geziyor.
Bu kartlar normalde de bu kadar ısınıyormuş. 94 dereceden sonra daha yukarı çıkmıyor fan tam güç çalışıyor. Termal macun değiştirdim fakat durum aynı zaten sadece Furmark testinde 94 derece oluyor normalde 50 derece civarı geziyor.