R9 290 Serisinden hangi model ?

Aldim. Tri-x i fakat. Vga uymuyor. Tüh ya benimmi Yanlışım Var Acaba? Toxic. 280x neyse Buda o dilmi?

VGA dönüştürücüsü ekrankartının kutusundan çıkması lazım.

VGA dönüştürücüsü ekrankartının kutusundan çıkması lazım.
Yok hdmi var sadece Display port benim vardi önceden Toxic dede kullandım fakat buna uymuyor resim cekip atmayi deniycem şimdi telden

Kardeşim bu açtığın kaçıncı başlık R9 290 konusunda? Gerçekten moderatörleri şüphelendireceksin hayali sistem konusunda. R9 290'da 1. önceleğin PCS+ 2. önceliğin Tri-x olsun.

Kardeşim bu açtığın kaçıncı başlık R9 290 konusunda? Gerçekten moderatörleri şüphelendireceksin hayali sistem konusunda. R9 290'da 1. önceleğin PCS+ 2. önceliğin Tri-x olsun.
Haklısın Patron fakat 1250 tl az heyecan az merak az tedirginlik kalabalık yarattıysam özür dilerim. Değerli yorumlarınız içinde teşekkür ederim sevgiler saygılar. Fotoğraflarda fark ettiyseniz dönüştürücünün Sol kısmında cizgi gibi pinin altinda ve üstündeki. Çift pinler için yuva yok acaba onlari kırıp taksam sıkıntı olurmu

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablosu alarak bu sorunu çözebilirsin diye umuyorum. 24 pin güç girişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…