tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 25 Nisan 2014 #21 Ben resmini paylastigim parcayi 2 hafta aradim ve media markt'ta buldum. 60 TL gibi bir fiyati vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Ben resmini paylastigim parcayi 2 hafta aradim ve media markt'ta buldum. 60 TL gibi bir fiyati vardi yanlis hatirlamiyorsam.
uur2139 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 102 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2014 #22 Kartta bir sıkıntı yok o halde benim dönüştürücümün eski olmasi tek sıkıntı Cok teşekkür ederim tüm yorumlar için. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2014
Kartta bir sıkıntı yok o halde benim dönüştürücümün eski olmasi tek sıkıntı Cok teşekkür ederim tüm yorumlar için.
taylanxtavsan Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 724 26 Nisan 2014 #23 Silinen üye dedi: Kartta bir sıkıntı yok o halde benim dönüştürücümün eski olmasi tek sıkıntı Cok teşekkür ederim tüm yorumlar için. Genişletmek için tıkla... Şimdiden yeni alacağın kartla iyi oyunlar dilerim. AMD bu sene gerçekten de başarılı işler çıkardı ekran kartı konusunda. Umarım aynı başarıyı işlemcide de yakalarlar çünkü İntel hala ağır abi piyasada emeğinin hakkı olarak.
Silinen üye dedi: Kartta bir sıkıntı yok o halde benim dönüştürücümün eski olmasi tek sıkıntı Cok teşekkür ederim tüm yorumlar için. Genişletmek için tıkla... Şimdiden yeni alacağın kartla iyi oyunlar dilerim. AMD bu sene gerçekten de başarılı işler çıkardı ekran kartı konusunda. Umarım aynı başarıyı işlemcide de yakalarlar çünkü İntel hala ağır abi piyasada emeğinin hakkı olarak.