R9 290 ve FX 8320 tabanlı sistem

SAdece Metro Last Light oyununda 4x yaptığında FPS düşüşü yaşayabilirsin. 20-30 arası gidip gelir büyük ihtimal.
Aynen Metro Last Light' da Fps sorunu yaşayabilirsin fakat bu sorunun sebebi ekran kartından değil, oyunun optimizasyon sorunundan kaynaklanır.

Konu dışı; oyun iyi tavsiye ederim :neo:.

Oyunun optimizasyon sorunu giderildi. En yüksek sistem gereksinimlerinde GTX 690 isteyen bir oyundan bahsediyoruz. Bu en yüksek meselesi artık kenar yumuşatma oldu. Grafikler değil. Kenar yumuşatma ve grafikler en yüksek oynamak için şöyle bir sistem gerekli minimum;

Optimum System Requirements

• Windows: Vista, 7 or 8
  • CPU: 3.4 GHz Multi-Core e.g. Intel Core i7
  • RAM: 8GB
  • Hard Disc Space: 7.5 GB
  • Direct X: 11
  • Graphics Card: GeForce GTX 690 / GeForce TITAN
  • For 3D Vision Support:
    • GeForce GTX 690
    • 120Hz Monitor
    • NVIDIA 3D Vision kit for Windows Vista, 7 or 8

Oyunun optimizasyon sorunu giderildi. En yüksek sistem gereksinimlerinde GTX 690 isteyen bir oyundan bahsediyoruz. Bu en yüksek meselesi artık kenar yumuşatma oldu. Grafikler değil. Kenar yumuşatma ve grafikler en yüksek oynamak için şöyle bir sistem gerekli minimum;

Optimum System Requirements

• Windows: Vista, 7 or 8
  • CPU: 3.4 GHz Multi-Core e.g. Intel Core i7
  • RAM: 8GB
  • Hard Disc Space: 7.5 GB
  • Direct X: 11
  • Graphics Card: GeForce GTX 690 / GeForce TITAN
  • For 3D Vision Support:
    • GeForce GTX 690
    • 120Hz Monitor
    • NVIDIA 3D Vision kit for Windows Vista, 7 or 8
Konu Metro Last Light değil, esas konudan sapıyoruz biraz fakat ben sonradan giderilen optimizasyon sorunlarından bahsetmedim. Böyle bir oyun çok uç noktalarda grafikleri olmadıkça böyle sistem gereksinimleri istemez. Ki Metro' nun diğer oyunlara göre üstün bir grafik sunduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı