R9 290 vs GTX 970

laper12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Acaba R9 290 vs gtx 970 arasındaki fark bu kadar fazla mı ? Benim toplamak istediğim sistemde kimse r9 290 önermiyor neredeyse. Tamam gtx 970 daha iyi bir kart olabilir ama r9 290 bu kadar önemsenmeyecek bir kart mı ? Bana genel olarak farkları, iyi yanları ve kötü yanları anlatabilir misiniz ? Bir gamer sistemde bulunabilir bence bu kart bu arada sistem bütçesi 3.500 lira( monitör, klavye, mouse dahil) ve gtx 970 biraz daha tuzlu bir kart olduğu için bütçeyi zorluyor açıkçası ana karttan fiyat kıstım zaten, ssd işini de sonraya bıraktım ? Buyurun konu sizin tartışalım hep beraber bilgilenelim. :) ''Biraz uzun yazmış olabilirim hatam olduysa affola.''

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında hem performans hem de güç tüketimi bakımından fark var.
R9 3xx serisi çıkacak yakında ve GTX 9xx serisinden daha performanslı kartlar geleceği söyleniyor. AMD ürünleri de zaten çok el yakmıyor. Dolar da bu kadar yükselmişken sistem almak için biraz daha beklemek bence daha doğru, yeni seriyi de görmüş olursun.

Bu arada 3500 TL'ye herşey dahil GTX 970 sistemi kurulabiliyor. Yakın vakitte almaya kararlıysan, konu açıp beni etiketlersen önerimi belirtirim.
Ayrıca anketi de yanlış açmışsın. :)

Bunlar da oyunlardaki performansı GTX 970'in. R9 290'ın üst modeli olan, R9 290x'i dahi geçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralarında hem performans hem de güç tüketimi bakımından fark var.
R9 3xx serisi çıkacak yakında ve GTX 9xx serisinden daha performanslı kartlar geleceği söyleniyor. AMD ürünleri de zaten çok el yakmıyor. Dolar da bu kadar yükselmişken sistem almak için biraz daha beklemek bence daha doğru, yeni seriyi de görmüş olursun.

Bu arada 3500 TL'ye herşey dahil GTX 970 sistemi kurulabiliyor. Yakın vakitte almaya kararlıysan, konu açıp beni etiketlersen önerimi belirtirim.
Ayrıca anketi de yanlış açmışsın. :)
Anket için özür dilerim. Böyle bir konum var zaten sizi etiketleyebilirim ve tavsiyenizi bekleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı