Merhaba arkadaşlar, AMD Crimson son güncellemesiyle 16.4.1 versiyonuna geçirdi beni. Ama çoğu oyunda ''GPU Usage''ın %100'den %0'a ani düşüşleri ve geri çıkışlarıyla ilgili bir problem yaşıyorum. Bu 1 saniye kadar sürüp her 5 saniyede bir oluyor denebilir. Tabi bu olurken FPS drop yiyorum. AMD Crimson'ın daha eski versiyonlarını nereden bulabilir ve nasıl indirebilirim? Bu problemin çözümünü sürücünün şu anki versiyonuna bağlamış olmamın nedeni, güncelleme geldikten sonra problemi yaşamış olmam. Eğer farklı bir sebepten ötürü olduğunu düşünüyorsanız, söylerseniz sevinirim. Sistemim şöyle:
İyi geceler hocam AMD nin sitesine girip sürücüler kısmından bakabilirsiniz eski sürücülere var olan sürücüyü kaldırıp şu an ki sürümün bir altını deneyebilirsiniz isterseniz
İyi geceler hocam AMD nin sitesine girip sürücüler kısmından bakabilirsiniz eski sürücülere var olan sürücüyü kaldırıp şu an ki sürümün bir altını deneyebilirsiniz isterseniz
Eski sürümünü indirince FPS droplardan kurtuldum. Sanırım bir sonraki yeni versiyona kadar bunda kalacağım. Teşekkürler! AMD'nin bu tür yazılım sorunları yapması üzücü. Umarım daha iyi iş çıkarırlar.