R9 290x için anakart ve işlemci önerisi

Ralorieth

Megapat
Yer
Viyana / Avusturya
Daha fazla  
Meslek
IT Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

Asus r9 290x ekran kartım var. Çok pahalı uçuk fiyatlı olmamak kaydı ile olabilecek en uyumlu ve uygun fiyatlı, darboğaz yaptırmayacak bir işlemci ve anakart önerebilir misiniz? AMD ve INTEL rica ediyorum. Anakart DDR3 2133 Mhz destekli olmalı. AMD ilk tercihim.

Bütçen nedir? İşlemci için overclock yapılacak mı?

Bütçen nedir? İşlemci için overclock yapılacak mı?

Overclock yapılmayacak. Darboğaz sorunu oluşmadığı sürece overclock a ihtiyacım yok. Bütçe olarak tahmini birşey söylemem güç çünkü güncel piyasayı bilmiyorum. R9 290x ile darboğaz yapmayacak en uygun fiyatlı işlemci ve anakart ikilisi hangisidir sizce? Örneğin AMD'de FX 6300 nasıl bir işlemci?

Elbette tercih edebilirsiniz FX6300'ı. Ama benim önerim Intel'den yana olmanız.

Oyun için alıyorsanız INTEL işlemci öneririm. AMD işlemciler artık bazı oyunlarda yetersiz kalabiliyor veya ufak tefek sorunlar yaratabiliyor. O yüzden INTEL i5 4460 ve üstü işlemciler herhangi bir sorun yaratmayacaktır. Ayrıca 2133Mhz destekleyen anakartların fiyatı bir o kadar pahalı oluyor. Yani 2133Mhz destekleyen bir anakart istiyorsanız, bütçenizin biraz geniş olması lazım.

Elbette tercih edebilirsiniz FX6300'ı. Ama benim önerim Intel'den yana olmanız.

Saçma gelebilir fakat ben biraz gelenekçiyim AMD ekran kartını yine AMD işlemci ve anakartla kullanma taraftarıyım Ancak intel önerilerine de açığım. Dediğim gibi bu ekran kartı için en uygun fiyatlı ve asla darboğaz yapmayacak bir çözüm arıyorum.

O zaman siz bize ortalama olarak bütçe belirtin, ona göre daha sağlıklı yardımcı olalım.

Karar sizin sonuçta sistemi siz kullanacaksınız. AMD işlemciler konusunda pek fazla bir bilgi sahibi değilim AMD'nin çıkarttığı hiç biri ürünü takipte kalmıyorum modellerini bile bilmem AMD ürünlerinin. Ayrıca Intel işlemciler oyunlarda kat kat daha yüksek performanslı. Eğer ki tercihinizi Intel'den yana yaparsanız şunları önerebilirim;
Asus H81M-Plus - Vatan Bilgisayar 242TL
Core i5 4460 - Vatan Bilgisayar 602TL
Bütçenizi bilmediğim için böyle tercihler yaptım tam bi bütçe verirseniz ona göre öneriler yapabiliriz.

O zaman siz bize ortalama olarak bütçe belirtin, ona göre daha sağlıklı yardımcı olalım.

Ben Avusturya'da yaşıyorum. Bütçe olarak maksimum 300 Euro diyebilirim. Intel biraz pahalı ancak i5 4460'ın fiyatı makul gibi.

Bei Cyberport kaufen Sie Computer, Notebooks, Fernseher, Apple, Handys & Digitalkameras sitesinden parça bakıp önerebilir misiniz?

Öneri için teşekkür ederim ancak bu anakart 2133 MHz desteklemiyor. Ben kendi 2133 MHz belleklerimi bu anakart ile 1600 MHz hızında çalıştırabilir miyim? Ayrıca 4 adet belleğim var bu anakartta ise 2 slot mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…