R9 290X için Tri-x mi yoksa PCS+ mı?

Tri-X de iyidir ama 290x modelinde pcs+ daha iyidir. Ama bem olsam 200tl vermem açıkçası. Aynı model sonuçta soğutması vs farklı sadece

270x o monitör için overkill olur

Overkill dediğinin bana nasıl bir zararı olabilir? 270x Watch_Dogs 1600x900 Ultra ayarlarda 54 FPS veriyor.

Ayrıca Witcher 3 , Batman Arkham Knight , GTA V gibi ağır oyunlara hazırlık 290x Çoğu kişi full HD 30 fps de rahat ediyor fakat ben 60 ın altına düşsün istemiyorum.

Sen o ekran kartıyla 4K monitörle bile o oyunları Ultra 30fps+ alırsın

1- Watchdogsun optimizasyon sorunu var -6 ay içinde patch bekle
2- Üç yıl sonra ultrahigh açamaz o kartla beni dinle
3- 3 yıl sonra 3 jenerasyon değişecek. Yani senin kart gtx 470 olacak. Şu an 750ti veriyor 470 gtxin performasını

Ve komik olan 200 küsür watta çalışan gtx 470in performansını 60 watta çalışan güç soketsiz 750ti

1) Watch Dogs optimizasyon sorunu olduğu doğru.
2) 5 Yıl önce çıkan AMD Radeon HD 5970 BF4 ultra ayarlarında 63 FPS veriyor. Bu ne demek oluyor? R9 290X ile 5 yıl sonra bile Ultra-High açabilirim 60+ fps de. Ayrıca dediğim gibi çözünürlüğüm de 1600x900 . O yüzden size katılamayacağım.

3 yıl sonra Ultra-High açar

Açması önemli değil . 60+ fps de oynamam önemli. 5750 de açıyor BF4 ü ama ultrada 15 FPS veriyor.

O ekran kartına vereceğin paraya adam gibi bir monitörle yeterli bir ekran kartı almak . Şu an o ödeme ile çok daha fazla performans alabilirsin. Teknoloji konusunda yarını düşünemezsin , emin ol u an alacağın monitörün 3 sene sonra şu an alacağın ekran kartından daha falza kullanılabilirliği olacak. Ekran için yapıyorlar ekran kartını. Ve tekrar söylüyorum bana mantıksız geliyor. Çünkü teknoloji 3 yıllık değil 6 aylık bir dünya ve çok şey değişiyor

3 yıl sonra buradan konuşuruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…