R9 290X Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Galio

Hectopat
Merhabalar şimdi öncelikle ben amd üzerine bi sistem topladım ancak diyorum ki bi yerde yanlış mı yapıyorum görüşlerinizi almak istiyorum ancak şu yönden ben amd topladım siz intel toplayabilir misiniz veya amd yeterli mi ? Ana kart MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ Soket DDR3 2133MHz O.C. Sata 3.0 Usb 3.0 olucak şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem iyi dersem yalan söylemiş olurum Gtx 970 tercih edilmeli. Ayrıca İ5 K serisi işlemci alın daha iyi olur.

300 TL'ye de anakartı alırsın tamamdır. Anakartın amd tabanlı oldugu ıcın ve max. 3000 tl oldugun ıcın senın sectıgın ıslemcıyı koydum. 30W daha az guc tuketen AMD FX X8 8370E almaya calıs butceyı zorlayarak. Ekran kartı konusunda tam emin değilim yardımcı olurlar daha iyi kartlar var ama pahalılar herşeyi seçtikten sonra 800-850 tl kaldı ekran kartına bende r9 280x'i seçtim.

Alttaki sistemi tercih edebilirsin. GTX 970 olarak stoklara geldiğinde daha uygun fiyatlı MSI modeli tercih edilebilir.

Benim önerdiğime GTX 970'i ekle daha iyi olur. Seçtiğin ramler iyi değil 8 gb ram yeterli olur. 750w güç kaynağı gerekli ve hyper 212 evo senın sectıgıne gore daha ıyı bir sogutucu.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4460-vs-AMD-FX-8350 şahsen bana amd daha mantıklı geldi. (Pek konulardan anlamıyorum siteyi forumdan duymuştum bi test yapayım dedim yanlışım varsa düzeltin lütfen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…