Selamun aleyküm. Arkadaşlar öncelikle ismim eyüp technopat ailesi olarak aranıza yeni katıldım. Şöyle anlatıyım ben sizlere durumu. Kredi kartı / nakit param olmadığı için evkurdan bir bilgisayar aldım. Pro2000 victorun sonra bilgisayarda bir sürü sorun çıktı zorla iade ettim bilgisayarı. Şimdi gene bu şekilde bilgisayar almak istiyorum ancak nakit param olmadığı için bimeks'den toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar parçası da olduğu için çok cazip geldi. Ancak fazla bir bilgim yok bilgisayar hakkında kendim bazı parçalar seçtim sizlere sunsam olur uygun veya pahalı gibisinden beni yönlendirseniz veya parçalar uymuş çalışır güzel olmamış falan diye beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
- Asus SDRW-08D2S-U Lite 8X Harici Slim DVD Yazıcı-Siyah ( 123 lira )
- Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD Okuma 500MB / Yazma 500MB ( 178lira)
Seçtiğim parçalar bunlar ortaya çıkan toplam fiyat monitörsüz : 3483 lira.
Daha ucuz yollu oyun bilgisayarı bimeksten toplayabilirseniz sevinirim ancak ben güzel oyun oynayacak olarak bir bunu düşündüm siz de bakarsanız çok sevirim.
Fazla seçenek de yok bimekste parça olarak ondan dolayı bu şekilde seçtim.
Birde direk hazır bilgisayarlar arasından şunu seçtim fazla da anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler arkadaşlar.