R9 290X Xeon X3440 alınır mı?

mamicosplay

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam yukarıda belirttiğim ekran kartını almayı planlıyorum. Zaten sistem eski bir sistem yenisi toplayacağım fakat öncesinde bunu almayı düşündüm. Şu anki ekran kartı AMD HD 6570 2 GB 128 bit gayet eski bir kart.
Bu ekran kartını aldığımda Valorant GTA gibi oyunlarda FPS artışı olur mu?
Monitörüm 200 Hz Excalibur'un herkesin şiddetle tavsiye etmediği monitör, DisplayPort ile 200 Hz alabilir miyim?
PSU da ise 6 pin besleme kablosu var bu ekran kartını nasıl beslerim veya bir dönüştürücü şart mı? Yazarsanız sevinirim.

Dostum çok eski bir sistemden, eski bir sisteme geçeceksin hepsi bu. Anladığım kadarıyla bütçen düşük en azından RX 560 + 1600 AF falan yapmaya çalış sistemi.

Valorant için de işlemci önemli bu arada.

Yazın elime para geçecek yeni nesil bir sistem dizeceğim bunu da küçük kuzenime vermek istiyorum zaten oynadığı oyunları kaldırabilecek bir sistem. Ekran kartı alma sebebim de bozulmak üzere gibi bir şey.

Yazın elime para geçecek yeni nesil bir sistem dizeceğim bunu da küçük kuzenime vermek istiyorum zaten oynadığı oyunları kaldırabilecek bir sistem. Ekran kartı alma sebebim de bozulmak üzere gibi bir şey.
O halde daha az güç tüketen bir şey bak. 290W çekiyor bu kart, bence GTX 970, 1050 Ti falan bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…