Doku paketlerinin boyutu artıyor diyorlar 1 sene sonra oyunlar yüksek ayarlarda 3 GB isterse ne olacak ? Bellekler karşılayabilecek mi bunu ?Çok şey fark ettirmez. 2GB versiyonu alın. Paranız cebinizde kalsın.
Bellekler bu denli fazla ihtiyacı karşılayabiliyor mu ? Eğer karşılayabiliyorsa millet neden 4 GB tercih etsin ki ?Haklısın, fakat yazdığım cümlenin tamamını okursan DDR4 bellekler ekran kartına takviye yapıyor yazdım.
Aradaki fiyat farkına değmez, zaten DDR4 sistem alacaksan Ekran kartının RAM'i yetmediği zaman bilgisayar RAM'inden takviye veriliyor (Fakat sistemin DDR4 olması gerek).
Açıkladığın için teşekkürler. Fakat DDR3 hızı yavaş olduğu için Ekran kartına yetişemediğinden takılma oluyor.DDR3' de de böyle bir durum var, DDR2' de de. DDR4 olması sadece daha hızlı çalışmasıyla alakalı. Bu bilgiyi büyük ihtimal 2500tl Oyun Bilgisayarı Toplama rehberinden duymuşsun.
Konu dışına çıkmaya gerek yok adam bizden öneri istemiş Ben ve @Egehan Orçun 2 GB yeterli yazmışız sen de önerini yap hangisi mantıklı geliyorsa onu alsın.Bellekler bu denli fazla ihtiyacı karşılayabiliyor mu ? Eğer karşılayabiliyorsa millet neden 4 GB tercih etsin ki ?
Bu konuları tartışalım ki aklımızdaki soru işaretlerini giderelim. Ben merak ediyorum acaba bellekler bu ihtiyacı ne kadar karşılayabiliyor ?Açıkladığın için teşekkürler. Fakat DDR3 hızı yavaş olduğu için Ekran kartına yetişemediğinden takılma oluyor.
Konu dışına çıkmaya gerek yok adam bizden öneri istemiş Ben ve @Egehan Orçun 2 GB yeterli yazmışız sen de önerini yap hangisi mantıklı geliyorsa onu alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.