R9 380 860K vs GTX 950 860K

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaslar iyi akşamlar. Merak ettiğim konu örnek olarak ben X4 860K'yi ya R9 380 ile ya da GTX 950 ile kullanacağım. Diyorum ki ben bu islemci ile R9 380'i tam performansla kullanabilecegimi zannetmiyorum. Yani 380 alsam da tam olarak 380 performansını alamayacağim. Yani hemen hemen GTX 950 performansı gibi olacak. Ben onun için GTX 950 düşünüyorum. Sizce nasıl olur ?
Umarim anlatabilmisimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatabildin.Fakat o ekran kartlarına o işlemciyi kombine etmeye çalışman garip.Ama ben Gpu performanslarının azalacağını sanmam.

Bence işlemcin kötü diye ekran kartını da düşük seviye alma , imkanın varken iyisini al ileride işlemcini de yükselteceğin zaman , ekran kartın bunu yapmaya değer en azından.Bende aynı hatayı yaptım işlemcim kötü diye ekran kartına fazla para vermedim şimdi işlemci değiştirdim keşke daha iyi bir ekran kartı alsaydım diyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı