R9 380 alınır mı?

Hocam bunu cidden söylediniz mi? Şaka olarak mı yoksa cidden işlemcinizin Ryzen 3 4300GE ile denk olduğundan emin misiniz? O laptopa RTX taksanız yine tam performans alamayacaksınız. Laptopa eGPU takmak zaten para israfı.
UserBenchmark: AMD Ryzen 3 4300U vs Intel Core i7-4712MQ bu linki kullanarak bu sonuca varmıştım aslında çok bilgim yok.
Sistem toplama için konu açarsanız yardımcı olurlar. Bu arada istediğiniz performans ne bilmiyorum ama özellikle şu zamanda F/P APU'lar bulunmakta.
İstediğim performans 4-5sene sonra da çıkmış oyunları düşük grafiklerde bir kaç ayarla oynatabilmesi. Öyle her oyunu ultra oynatsın gibi isteklerim yok ama beni bu konuda üzmesin.

Biri 4300U yani laptop işlemcisi bir 4300GE masaüstü işlemcisi ve UserBenchmark sitesi yalan.
Numaraları denk olduğu için birbirlerine denk olduklarını düşünmüştüm. Userbenchmark sitesi her konuda mı böyle ekran kartlarına falanda ordan bakıyordum.

Buraya konu açabilirsiniz örneğin RTX 3070 vs RX 6700 bilgili arkadaşlar yardımcı olur veya açılmış konulara bakabilirsiniz.

Daha iyi olur beni de etiketlerseniz ben de yardımcı olurum.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…