H HüseyinDliere Megapat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #11 Aygıt yöneticisinden kaldırdım dediğiniz dosyayı indirip yükledim fakat aynı hata ama yine de teşekkür ederim. Sanırım beklemem gerekiyor.
Aygıt yöneticisinden kaldırdım dediğiniz dosyayı indirip yükledim fakat aynı hata ama yine de teşekkür ederim. Sanırım beklemem gerekiyor.
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 22 Ocak 2016 #12 Bence driveri DDu ile kaldırıp daha sonra en güncelini kurun. Tavsiyeme uyun. Sorunun benzerini yaşamıştım.
Bence driveri DDu ile kaldırıp daha sonra en güncelini kurun. Tavsiyeme uyun. Sorunun benzerini yaşamıştım.
H HüseyinDliere Megapat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #13 Kardeşim bu konularda biraz yetersizim DDu dediğin program ne oluyor ? Son düzenleme: 22 Ocak 2016
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 22 Ocak 2016 #14 Display driver unninstaller.
H HüseyinDliere Megapat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #15 Kardeş yine olmadı. Denetim masasından sonra DDU dan kaldırdım. En son sürümünü yükledim ve hep yüklenirken hata veriyor. Yani yine olmadı.
Kardeş yine olmadı. Denetim masasından sonra DDU dan kaldırdım. En son sürümünü yükledim ve hep yüklenirken hata veriyor. Yani yine olmadı.