R9 380 CrossFire GTX 970 performansı verir mi?

Gönül

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 adet R9 380'i Crosfire yaparsam acaba GTX 970 performansına yaklaşır mı?
Ya da hani ekran kartının ayarında olur.
Açıkcası sistemi sipariş ettim bu ekran kartından istedim şimdi önümüzdeki hafta elime geçecek parayla bir tane 970 alabiliyorum ama bir hafta da beklemek istemiyorum açıkcası.
Haftaya ayı ekran kartından alsam diyorum ama yinede bilene danışmakta fayda var diye düşünüyorum..

Sistemin geri kalanı:
  • Thermaltake CORE V51 SP750w kasa
  • GSKILL RipjawesX 8GB (2X4GB) 1600Mhz DDR3 CL9 Pc Ram
  • MSI 2GB R9 380 GAMING 256 Bit HDMI DVI ATI DX12 ekran kartı
  • İntel i5 4690k işlemci
  • Msi Z97A Gaming 6 DDR3 SATA EXP.M2 SATA
  • Asus 24F1ST 24X Siyah Sata Kutusuz
  • AOC I2757FM 27" 1920x1080 5ms Full HD IPS LED Monitör
  • THERMALTAKE Contac16 (CL-P0598) Intel AMD uyumlu CPU Soğutucusu
  • SAMSUNG 650 MZ-650120 2.5'' 120 GB SATA Solid State Drive - BULK
Hepsi sipariş edildi ama teslim alınmadı hala o yüzden iade etme şansım var.
Vereceğiniz her cevap için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bütçeniz ne kadar ? İptal şansınız varsa sistem önerme yapalım siz beğenirseniz değerlendirin.

@Recep Baltaş Çok teşekkür ederim. Akşam konunun yayınlanması için 1 saat falan bekleyip uyuya kalmışım,
Cevap alamadan iptal şansımda olmaz kötü bi kart çıkarsa üzülürüm diye düşünürken cevabınız içimi rahatlattı doğrusu.

@Silinen üye Toplam bütçem tam olarak 4000 küsür ciarıydı onuda aslında kargo giderleri dahil kuruşuna kadar kullandım
Açıkcası benim için kötü olan tarafı paypal ile aldım bi kısmını o yüzden işlemci ve anakart gold'dan.
Monitör ,hdd vs.. eksenden kapıda ödeme ile
Geriye kalan kasa ekran kartı falan da n11 den biraz parçalamak zorunda kaldım. Çünkü fiyatlar çok ilginç bir şekilde her yerde farklı bazılarınd 100 tlden fazla fiyat farkı oluyor.
Vatandan alamadım çünkü paypal ödeme var ama yok. Kart olmadan kabul etmiyor.
Özetle bu şekilde siparişi verdim.
Komik tarafı: Widows yükletecek param kalmadı elimde vindows cd'side yok

Aynı şey bana da olmuştu bu verdiğim linkteki Windows 8.1 RTM yi kurup daha sonra hatta şimdiden DreamSpark tan bir tane bedava windows istiyorum diye mesaj yollayın onunda linkini verdim aşağıda.

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Windows 8 i Flash Belleğe kuracaksın ve oradan bilgisayarına windows kuracaksın.

Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi

@Silinen üye Hasan bey elimde eski kasamdan kalma 500gb hdd var. Ben harddisk kutusu alarak harici gibi yaptım. Arada Oyun için takıp kullanıyorum.
Ona yükleyebilirmiyim? Kurulum cd'si gibi yüklüyoruz dimi?

@Silinen üye Hasan bey elimde eski kasamdan kalma 500gb hdd var. Ben harddisk kutusu alarak harici gibi yaptım. Arada Oyun için takıp kullanıyorum.
Ona yükleyebilirmiyim? Kurulum cd'si gibi yüklüyoruz dimi?
Harici diskte ise silinmez sadece ana disk yani ana harddisk silinir.
Harici diske yükleyip yine oynayabilirsiniz.
Kurulum CD'si gibi ama başlatırken algılamaz ise bios tan USB belleğinizi ilk sıraya alın.

@Silinen üye bey bunu satın almak gerekiyor sanırım dimi? Benim biraz kafam karıştı açıkcası. Usb belleğe yazma kısmını anladım ama o dosyayı nereden indireceğiz anlamadım
microsoft'tan satın almak mı gerekiyor?

Attığım konuyu incelemedin sanırım düzgün ama anlatacağım şuanda dükkandayım 5 dk içinde anlatacağım .

İlk olarak bunu satın almayacaksın. Bunu DreamSprak tan alacaksın bedavaya.
Nasıl alacaksın? Şöyle: Anlatmıştım ama yanlış olmuş sildim video linkini veriyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    19 KB · Görüntüleme: 490
  • upload_2015-7-22_12-29-4.png
    78,8 KB · Görüntüleme: 519
  • upload_2015-7-22_12-32-43.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 302
Hayırlı olsun. Aynı ekran kartından ben de almayı düşünüyorum. Testlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…