R9 380 CSGO Düşük FPS Sorunu

xsynd66

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok saçma bir şekilde R9 380 sistemde 30-40 FPS Alıyorum. Overwatch gibi oyunlarda ultra ayarlarda +60 FPS alıyorum. VSYNC gibi şeyler kapalı, ayarlar en düşükte.(Ortaya alsam da yine 30-40 FPS alıyorum.)
Not: Bazen bir kaç saniyeliğine olsa da 300 FPS'e çıkıyor daha sonra hemen aşağıya düşüyor.
Not2: AMD Gaming Evolve programı ile optimizasyonu da performansa getirdim. Sonuç aynı...

Sistem özelliklerim:
  • R9 380 2GB 256bit
  • Amd Fx (tm) 8120 8 çekirdekli işlemci
  • M5A78L Anakart
  • 8 GB DDR 3 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartiniz CS:GO icin fazla guclu. Oyunu alabildiginiz en yuksek ayarlara aliniz. Eger sorun devam ediyorsa XBOX Live olmasi lazim onu kapatin.

Virüs taraması yapmanızı öneririm. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. İsteğiniz dışındaki uygulamaları kapatın.

Arkadaşlar çok saçma bir şekilde R9 380 sistemde 30-40 FPS Alıyorum. Overwatch gibi oyunlarda ultra ayarlarda +60 FPS alıyorum. VSYNC gibi şeyler kapalı, ayarlar en düşükte.(Ortaya alsam da yine 30-40 FPS alıyorum.)
Not: Bazen bir kaç saniyeliğine olsa da 300 FPS'e çıkıyor daha sonra hemen aşağıya düşüyor.
Not2: AMD Gaming Evolve programı ile optimizasyonu da performansa getirdim. Sonuç aynı...

Sistem özelliklerim:
  • R9 380 2GB 256bit
  • Amd Fx (tm) 8120 8 çekirdekli işlemci
  • M5A78L Anakart
  • 8 GB DDR 3 RAM
En az 200 250 fps alması lazım o bilgisayarın gamedvr kapalımı o bu kadar fps düşürmez gerçi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı