S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 R9 380 ekran kartım var bu ekran kartında FSR desteği var mı? Tam olarak nedir bu FSR 3? Bilgim yok cok fazla.
R9 380 ekran kartım var bu ekran kartında FSR desteği var mı? Tam olarak nedir bu FSR 3? Bilgim yok cok fazla.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.875 Çözümler 244 1 Eylül 2023 #2 Swixy dedi: R9 380 ekran kartım var bu ekran kartında FSR desteği var mı? Tam olarak nedir bu FSR 3? Bilgim yok cok fazla. Genişletmek için tıkla... Yanlışım varsa düzeltin. Sanırım yok.
Swixy dedi: R9 380 ekran kartım var bu ekran kartında FSR desteği var mı? Tam olarak nedir bu FSR 3? Bilgim yok cok fazla. Genişletmek için tıkla... Yanlışım varsa düzeltin. Sanırım yok.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 ReloadingData dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Sanırım yok. Genişletmek için tıkla... FSR performansmı artıyor oyunlarda cok önemli bir şey mi?
ReloadingData dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Sanırım yok. Genişletmek için tıkla... FSR performansmı artıyor oyunlarda cok önemli bir şey mi?
1TurkAdami Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 ReloadingData dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Sanırım yok. Genişletmek için tıkla... Eski tüm kartlara geliyor diye biliyorum.
ReloadingData dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Sanırım yok. Genişletmek için tıkla... Eski tüm kartlara geliyor diye biliyorum.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 1 Eylül 2023 #5 Swixy dedi: FSR performansmı artıyor oyunlarda cok önemli bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ayarına göre, az açtığınız zaman kaliteden çok ödün vermeden performansınız artıyor.
Swixy dedi: FSR performansmı artıyor oyunlarda cok önemli bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ayarına göre, az açtığınız zaman kaliteden çok ödün vermeden performansınız artıyor.
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 701600 dedi: Ayarına göre, az açtığınız zaman kaliteden çok ödün vermeden performansınız artıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
701600 dedi: Ayarına göre, az açtığınız zaman kaliteden çok ödün vermeden performansınız artıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.