Pawn
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Herkese merhaba,
Forumda bulunan son sürüm Windows 10 ISO dosyasını kullanarak USB boot aracılığıyla bilgisayarımı formatladım. Fakat şöyle bir sorun oluştu.
Sorunla alakalı bilgi sahibi kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim tekrar formatlamak istemiyorum son güncel ekran kartı sürücüsünü kullanamıyorum
Ekran kartım AMD Radeon R9 380 4G Gaming.
Forumda bulunan son sürüm Windows 10 ISO dosyasını kullanarak USB boot aracılığıyla bilgisayarımı formatladım. Fakat şöyle bir sorun oluştu.
- Formatlamamda Windows update aracılığı ile tüm güncelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının son sürüm olmadığını fark ederek AMD'nin sitesinden otomatik sürücü bulup güncelleştirme programı ile sürücüyü son versiyonuna güncelledim. Fakat daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda siyah ekranda kalıyor masaüstü gelmiyordu.
- Formatlamamda Windows update ile güncelleştirmeleri yapmayıp direkt olarak siteden otomatik güncelleştiren yazılımı indirdim, yaptım. Fakat yine aynı sorunla karşılaştım.
Sorunla alakalı bilgi sahibi kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim tekrar formatlamak istemiyorum son güncel ekran kartı sürücüsünü kullanamıyorum
Ekran kartım AMD Radeon R9 380 4G Gaming.
Son düzenleyen: Moderatör: