R9 380 Fan Devrinin Düşme Sorunu

Frknykc12

Hectopat
Daha fazla  
R9 380 model ekran kartına sahibim ve hangi fan kontrol uygulamasını denersem deneyeyim yine fan hızı yük altında oyun oynarken sıcaklık 90C görse bile fan hızını arttırdıktan 5 saniye sonra hızlı bir şekilde azalarak kendini kapatıyor. Sürücülerim güncel, fan kontrol uygulaması son sürümde. Ne yaparsam yapayım sorun tekrarlanıyor. Kullandığım programlar MSI Afterburner ve Asus GPU Tweak. 2. ekran kartım: ASUS R9 380.

@Recep Baltaş FAN SORUNU V1.jpg

Dosya Ekleri

• FAN SORUNU V2.jpg
    FAN SORUNU V2.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleyen: Moderatör:
Profil ayarladım ama yine sorun devam ediyor.Şu noktayı belirteyim sorun bilgisayarı aldığımdan beri değil.Yaklaşık 2 haftadır oluyor.Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Sinir bozucu bir hâl almaya başladı.Acaba sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı orasıda içimde bir korku uyandırıyor.

Durum böyle sizce kompresör almamı gerektiren birşey var mı? Veya başka hangi yolla temizleyebilirim.Sizide meşgul ettim ama kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• d7bca7f5-8a4a-4def-bce3-420a6ef83128.jpg
    d7bca7f5-8a4a-4def-bce3-420a6ef83128.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 125
Temizlik zamanı gelmiş. Kompresöre gerek yok diş fırçası ve toz bezi + süpürge ile temizlenir.
Şu videoyu izlerseniz fikir sahibi olursunuz. Siz genel temizlik yapın pek derinlere inmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı