R9 380 GTA 5 Grafik Ayarları

Göktam

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İş sağlığı ve güvenliği uzmanı
Arkadaşlar intel i3 işlemcim var. Msı r9 380 ekran kartım var ve gta 5'in grafik ayarlarını yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

İ3'ün 1. nesli var 6. nesli var. Hangisi önemli olan o. İ3 4130 civarı bir kartsa her ayarı ultraya getir ancak Population ayarını kıs. Sorun olacağını sanmıyorum.

4130 işlemcim.Sağol teşekkür ederim.
Aynı işlemciden bende de olduğu için oluşabilecek sorunları bilirim. Benim GTX750 Ti ekran kartında ayarları düşükte tutunca yaptığı darboğaz beni çıldırtıyor. Sana tavsiyem 40FPS'de oynayacak olsan bile Population dışındaki tüm ayarları Ultra yap.

Hepsini ultra yap nüfus yoğunluğu da dahil.
MSAA 4x'ten düşürerek dene muhtemelen 2x'te duracaksındır, hala fazla FPS istiyorsan gölge kalitesini bi' tık (lafını sevmesem de) aşağı çekmeni öneririm. Advance kısmındaki ayarlar baba ayarlardır sistemin kendin ayarlasın yada tamamen kapat.

Benim amacım oyunun kasmaması 35 40 fps arasında oynamak amacım daha altında kasıyor ve ben öyle sevmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı