B Burak mert Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #1 Herkese iyi günler. Asus strix R9 380 4 gb güncel driveri link olarak atabilir misiniz?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Haziran 2017 #2 İşletim sisteminize göre en güncel sürücünüzü buradan bulabilirsiniz. Harici sitelerdeki direkt indirme linklerini kullanmayın. Driver bulma programlarını hiç kullanmayın. Download Drivers
İşletim sisteminize göre en güncel sürücünüzü buradan bulabilirsiniz. Harici sitelerdeki direkt indirme linklerini kullanmayın. Driver bulma programlarını hiç kullanmayın. Download Drivers
B Burak mert Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2017 #3 Teşekkür ederim. İyi günler. Ekran kartı sürücüsünü yüklerken kernel_security_check_failure hatası alıyorum bilgisayar reset atıyor. Yüklenmiyor sürücü
Teşekkür ederim. İyi günler. Ekran kartı sürücüsünü yüklerken kernel_security_check_failure hatası alıyorum bilgisayar reset atıyor. Yüklenmiyor sürücü