R9 380 için CPU önerisi

2k ultra açarsın o ekran kartı ve işlemci tabanlı bir sistemde Gta 5'i :D . Ki zaten Gta 5 çok aşırı sistem isteyen bir oyun değil sistem isteyen bir çok oyunuda 2k full ayar açarsın :D . Zaten 1080p oyunculukta açamayacağın oyun olacağını sanmıyorum :D

Edit = Aslında 400 TL daha bütçen varsa eğer İntel Skylake Core i7 6700K alabilirsin ki bu sistemin ömrünü daha da uzatır ve ekran kartı upgrade etme durumunda işlemciyi ellemene gerek bile kalmaz :)

Son düzenleme:
2k ultra açarsın o ekran kartı ve işlemci tabanlı bir sistemde Gta 5'i :D . Ki zaten Gta 5 çok aşırı sistem isteyen bir oyun değil sistem isteyen bir çok oyunuda 2k full ayar açarsın :D . Zaten 1080p oyunculukta açamayacağın oyun olacağını sanmıyorum :D

Edit = Aslında 400 TL daha bütçen varsa eğer İntel Skylake Core i7 6700K alabilirsin ki bu sistemin ömrünü daha da uzatır ve ekran kartı upgrade etme durumunda işlemciyi ellemene gerek bile kalmaz :)
Hocam sağolasın dediğin işlemci ve anakartı alıcam.

@EmekliKurmay Konuyu unuttum biraz bir bakayım dedim de sana i5 6600k önermişim R9 380 için elinde varmış zaten galiba ekran kartı ilerde upgrade edeceksen i5 6600k çok iyi olur ki etmen lazım bence o ekran kartı düşük kalmış neyse öneriye gelelim ilerde tekrar kasa almak zorunda kalmaman için upgrade durumunda az çok iyi bir şey alman şart özellikle sessizlik için olan harika yalıtımı sebepli Cooler Master silencio 650 Pure öneririm

Güç kaynağı alımı ise sana bağlı ilerde ben Gtx970 gibi maxwell bir kart alırım dersen ZALMAN ZM600-LX 600LX 600W Güç kaynağı işini görecektir.

Ama ben upgrade yaparken gene Amd yapılı bir ekran kartı alırım yada Sli vs yaparım dersen ZALMAN ZM700-GLX 700W 80+ Güç kaynağı al derim.

He birde güç kaynağı olarak corsair'den uzak dursan fena olmaz ben tavsiye ediyorum ucuz lazım olunca ama ses şikayetleri olanlar vs olduğu için alma bence :) İlla her ikiside ucuz olsun dersen Dark N10'da alabilirsin iyi kasadır ama böyle bir sisteme helede ilerde upgrade edeceksen Silencio daha iyi bir seçim olur gibi daha pahalı seçeneklerde var aslında ama ucuz istemişsin hem uygun hem güzel olarakta aklıma bu kasa geldi açıkcası :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı