R9 380 Kartı Anakart Görmüyor

burakoz211

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Bugün kasamı temizlemiştim ve daha sonra işlemci macununu değiştirip geri topladım fakat ekran kartına hiç dokunmadım. İlk topladığımda açıldı bilgisayar, görüntü geldi, güncellemelerimi yaptım ve kasa 4-5 saat açık kaldı daha sonra oyunlarda sıcaklık sorun çıkarır mı acaba diye oyuna tıklayınca, anında oyun açılırken görüntü kesildi. Bazen oyun oynarken de yapıyordu geri geliyordu. Ekran kartı çöktü vs. diye ama çok nadir ve şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, sadece onboard şekilde geliyor. GT 710 kartım vardı yedekte onu denedim, o da görüntü verdi. Yani şu an yedekteki GT 710 ve onboard grafik görüntü veriyor. Anakartın 4X ve 16X portunda da denedim, R9 380 görüntü vermiyor. Ne yapmalıyım? Acaba yandı mı, yoksa deneyebileceğim bir yöntem var mı? 4 saat açık kalıp wallpaper engine de çalıştı. Üstelik üstüne oyun açınca böyle olması garip geldi. Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim. (anakart Gaming 3 H97)

Bugün Vatan'a gittim, orada bir bilgisayara takıldı ve görüntü geldi fakat benim bilgisayarımda hala GT 710 çalışıyor, R9 380 görüntü vermiyor. BIOS'a girince slot boş gözüküyor. Şu an BIOS'u sıfırladım fakat sorun hala devam ediyor. Ekran kartının ışığı yanıyor, fanlar dönmüyor. Çok hafif ısınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki ücret ne istediler?

Kart, Msi yetkili servisi servispointte dimi ? Nasıl gönderdiniz?
Msi servispoitint e gitmiştim bana bayram sonrasına kalır dediler, daha sonra araştırınca servis hakkında çok fazla kötü şey duyunca başka bir yer buldum internetten kargo ile gönderdim.

nereye gönderdiniz
Tuzla da kant bilgisayar adında bir bilgisayarcı, donanımhaberde forum açmış 2 senedir forumdan insanlara yardım ettiğini gördüm, insanlarda memnun olunca arayıp konuştum ve kartımı gönderdim. bugün ve yarın tamiri biter dediler bekliyorum şuanda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…