Arkadaşlar ben bir sistem dizdim, bu sisteme hdd eklemedim elimde var olduğundan. Ssd de ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum. Bu sistem sizce iyi midir? Benim şahsen içime çok sindi ve sorduğum kişiler Gta V'de Ultra oynarsın dediler. Değişiklik yap dediğiniz parça var mıdır? 2 gün sonra Vatan'a gidiyorum bu sistemi alıcağım. Şimdiden teşekkürler.
Sistem gayet uyumlu. Gelecekte bir tane daha ram takıp yoluna devam edersin. Birazcık bütçeyi aşabiliyorsan 380x almanı tavsiye edeirm. Güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim yorumun için öncelikle, bir sorum daha olacak bu arada. Sinerji.gen.tr'den alışveriş yaparsam bi 100-200 tl arası daha ucuza geliyor sizce güvenilir bir sitemidir yoksa Vatan'dan mı almalıyım?
İstanbul'da yaşıyorsanz Sinerji'nin ofisine bile gidip toplayabilirsiniz. Evet güvenlidir yani ancak toplama işini güvendiğiniz veya bildiğiniz birisi varsa ona yaptırmanızı tavsiye ederim. (Sinerji'nin topladığı kasalar biraz özensiz olabiliyor "bazen")
Teşekkür ediyorum sinerjiye kimisi güvenilir kimisi başka birşey demiş Çoğunluk güvenme yolunda fakat geçen yılda Technopat sosyalde yasaklanmış sinerji galiba bu yüzden tereddüt ettim biraz. Artık Vatan'dan alıcam yinede teşekkürler yorumunuz için, iyi forumlar.
Bu arada bu HDD alsam sistemde bir sıkıntı olmaz değilmi, pek bir bilgim yok bu konuda. Bu HDD alırsam sisteme takıp rahatça kullanabilirmiyim ucuz bir HDD arıyorumda.