R9 380 Oyunlarda Sinyal Yok Sorunu

ctkk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Temmuz gibi topladım. GTA 5, JUST CAUSE 3 ve RUST oynarken oyun birden dondu ekran gitti, no signal yazmaya başladı monitörde, bilgisayar kendini yeniden başlattı sorun ekran kartında mı? (Aynı zamanda birkaç gün önce CS:GO oynarken thread stuck in device driver hatası aldım)
  • Sistem özelliklerim: I5 6402P İşlemci
  • Sapphıre R9 380 4 GB Ekran kartı
  • MSI H110M PRO-VD Anakart
  • Zalman R1 Kasa ve Zalman ZM 600LE PSU
  • Monitörüm VGA, kutudan çıkan dönüştürücü ile kullanıyorum.
NOT: Oyun oynarken ekran kartı sıcaklığı en fazla 77 derece oluyor. DDU ile defalarca sürücüleri silip yeniden yükledim ama bir şey fark etmedi. Windows 10 kullanıyorum update'ler yapılı.
Bu hataları her oyun oynayışımda olmasa da sık sık alıyorum, bazen 1 saat oynuyorum hiçbir sıkıntı yok, bazen daha 20. Dakikada hata veriyor.
Başka forumlardaki arkadaşlar bana Windows 7'ye dönmemi, ekran kartı sürücümü de 16.3.1 sürümüne döndürmemi söylediler bunları denemedim sizce ne yapmalıyım?
Sinyal yok hatası aldıktan sonra minidump klasörüne baktım oluşan dosya yoktu, eski tarihli birkaç tane vardı onlarda muhtemelen thread stuck in device driver hatası aldığımda oluşan dosyalar.
Sinyal yok hatasını sık sık alıyorum daha önce olduğunda bilgisayar kendini yeniden başlatırdı ama bu sefer başlatmadı ekran gitti ama kasa çalışmaya devam ediyordu mecbur kendim reset attım.

Thread Stuck in device driver hatası aldığımda oluşan minidump dosyasını ve sinyal yok hatası aldığım zaman kaydını aldığım olay görüntüleyicisinin kayıtlarını paylaşıyorum belki inceleyip sonuç çıkarabilecek birileri olur OlayGünlüğü - minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı