R9 380 Sapphire ve ASUS

Uchiha Itachi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar r9 380 alicam sapphire mi aliyim asus mu karar veremedim. Siz ne onerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus alın. Bütçe belirtseydiniz keşke.

MSI R9 280X alın. 600 Watt güç kaynağı yeterli olur. R9 380, 285 ve GTX 960 modellerinin hepsinden daha performans alırsınız.

Sapphire ürettiği kartlarda kalitesiz bileşenler kullandığı için ısınma, fps dropları başta olmak üzere bir çok sorun yaratabiliyor. Sorun çıkma ihtimali tüm markalarda mevcut ama en sorunlu kartlar Sapphire'e ait olduğundan dolayı önermiyoruz. İşini garantiye al ve Asus, MSİ gibi markalardan almaya çalış. "Ucuz etin yahnisi yavan olur"

Ben bi baktım yabancı sitelerden asusla sapphire boşta aynı sıcaklıkta yüktede aynı sıcaklıkta aradada 250-300 civarı bi fark var değmeyeceğini düşündüm kaldı ki asus teknik servisiyle ilgili pek çok şikayet var penta ise direk değişim yapıyormuş bi sorun olunca.

Sapphire alın, tecrübe olsun. Bir kere canınız yanınca bir daha öyle bir hata yapmayacaksınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…