R9 380 sıcaklık ve FurMark değerleri

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS STRIX model R9 380 ekran kartım var. Sıcaklık değerleri bu şekilde, oyunda 76-77 dereceleri gördüğü oluyor. Bu normal mi? MHz olarak neden düşük?

Dosya Ekleri

• yoyo.PNG
    yoyo.PNG
    25,5 KB · Görüntüleme: 154
R9 380 için normal değerler. Ben de Strix modelini kullanıyorum.

Merhaba, ASUS STRIX model R9 380 ekran kartım var. Sıcaklık değerleri bu şekilde, oyunda 76-77 dereceleri gördüğü oluyor. Bu normal mi? MHz olarak neden düşük?
Bende 4 GB strix modeli vardı. Maksimum sıcaklık furmarkta 80 i görmüyordu. Tabi bu kartlar için 80 derece maksimum sıcaklık normal sayılabilir. Uzun süreli furmarkta kaç dereceye kadar çıkıyor ona da bakarsanız. Hızlı testte 84 gördüyse daha da artabilir.

Fan devri ne? Yakın zamanda termal macun değişimi yaptınız mı? Oyundaki dereceler tehlikeli değil ama biraz fazla.
Fan devrini kendim yapmadım. Otomatikte sanırım.
Bu arada ikinci el paramgüvende ile aldım.
R9 380 için normal değerler. Ben de Strix modelini kullanıyorum.
MHz olarak kaç MHz alıyorsun?
Bende 4 GB strix modeli vardı. Maksimum sıcaklık furmarkta 80 i görmüyordu. Tabi bu kartlar için 80 derece maksimum sıcaklık normal sayılabilir. Uzun süreli furmarkta kaç dereceye kadar çıkıyor ona da bakarsanız. Hızlı testte 84 gördüyse daha da artabilir.
Eve geçince 8x msaa 10 dakika test yollarım.

Fan devrini kendim yapmadım. Otomatikte sanırım.
Bu arada ikinci el paramgüvende ile aldım.

MHz olarak kaç MHz alıyorsun?

Eve geçince 8x msaa 10 dakika test yollarım.
1010/1430.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı