berkanrekt
Kilopat
Daha fazla
Bende 4 GB strix modeli vardı. Maksimum sıcaklık furmarkta 80 i görmüyordu. Tabi bu kartlar için 80 derece maksimum sıcaklık normal sayılabilir. Uzun süreli furmarkta kaç dereceye kadar çıkıyor ona da bakarsanız. Hızlı testte 84 gördüyse daha da artabilir.Merhaba, ASUS STRIX model R9 380 ekran kartım var. Sıcaklık değerleri bu şekilde, oyunda 76-77 dereceleri gördüğü oluyor. Bu normal mi? MHz olarak neden düşük?
Fan devrini kendim yapmadım. Otomatikte sanırım.Fan devri ne? Yakın zamanda termal macun değişimi yaptınız mı? Oyundaki dereceler tehlikeli değil ama biraz fazla.
MHz olarak kaç MHz alıyorsun?R9 380 için normal değerler. Ben de Strix modelini kullanıyorum.
Eve geçince 8x msaa 10 dakika test yollarım.Bende 4 GB strix modeli vardı. Maksimum sıcaklık furmarkta 80 i görmüyordu. Tabi bu kartlar için 80 derece maksimum sıcaklık normal sayılabilir. Uzun süreli furmarkta kaç dereceye kadar çıkıyor ona da bakarsanız. Hızlı testte 84 gördüyse daha da artabilir.
1010/1430.Fan devrini kendim yapmadım. Otomatikte sanırım.
Bu arada ikinci el paramgüvende ile aldım.
MHz olarak kaç MHz alıyorsun?
Eve geçince 8x msaa 10 dakika test yollarım.
Termal macunu değiştirdim. Durum bu şekilde, bence gayet iyi gibi.1010/1430.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.