R9 380 sistem alınır mı?

Çok çok rahat oynatır hocam onları.

Verilir yani 5500 Trendyol'da bir kasa gördüm GT 730 var i5 3. nesil 4200 lira yani bu açıdan baksam 5500 liralık set daha mantıklı geliyor adam kafeyi yeniliyor o yüzden her şeyiyle veriyor.

Verilir yani 5500 Trendyol'da bir kasa gördüm GT 730 var i5 3. nesil 4200 lira yani bu açıdan baksam 5500 liralık set daha mantıklı geliyor adam kafeyi yeniliyor o yüzden her şeyiyle veriyor.
Sadece kasa olsa bu fiyat etmezdi hocam.

Sadece kasa olsa bu fiyat etmezdi hocam.
Ayn bende öyle düşünüyorum ama adam a dan z ye her şeyini veriyo güvenilmez desem adamın ekmeğini yediğim zamanlar oldu yanında çalıştım ztn dükkanı arka mahalede garantisinide verdi içim bı tuhaftı eyw yardımcı oldun

Hocam ekran kartında güvenlik etiketi var mı ona bakın test yapın sıcaklık değerlerini kontrol edin o kartı iyi soğutabilirseniz problem yok ama kendisi ısıyı çok seven bir karttır. 70 75 dereceleri geçmiyor ise alınır.

1060 6 GB 192 bit almayı karar verdim

Sistem bence gayet iyi ve fiyata tamamen Full setup verilmesi de güzel ama setup verilmeseydi sadece kasa olsaydı almazdım şahsen. R9 280 2 GB kullanan arkadaşım var gayet memnun kendisi oyunlarda üzmüyor The Crew 2 gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyor.

Sistemi almadan önce ekran kartını performans testine sokunuz, çıkan değerler iyiyse alınız.

Ne kadara alacaksınız kasanızın soğutması iyi değilse tek fanlı önermem. R9 380'den çok daha güçlü bir karttır.
Çift fanli işte yukardaki yazdığım sistem tek ekran kartı Nvidia geforce gtx 1060 7000 bin lira

Çift fanli işte yukarıdaki yazdığım sistem tek ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1060 7000 bin lira.

7000 TL ona vericeğinize 5500 TL'ye komple sistem almanız daha mantıklı bir sisteminiz yok ise tamam 1060 daha güçlü ama birinde %40 daha fazla para verip sadece ekran kartı almaktansa 5500'e sistem almak daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…