R9 380 Sistem GTA 5 Oynarken Kitlenme Sorunu

Kleiner

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba;

Beyler gta 5'i oynadigim zaman tam zaman veremicem pc kitleniyor ve monitor kapaniyor. Online'da arkadasa sordugum zaman bana oyundasi su anda dedi ve ses zaten kulagima geliyor yani oyun devam ediyor fakat ekrandaki goruntu gidiyor. Ne yapmam lazim? Ekran kartim arizali degil gecen sefer de baska bir sorun vardi servise yolladim bir sikintisi yok diye gonderdiler. RAM'leri degistirince sorun duzelmisti.

R9 380 4 gb

8 gb hyper x 1600 mhz ram

Amd phenom ii 1075t

@ottomans58 hocam tabikide öyle bişey yapmam )

İşlemci sıvı soğutmalı corsairin en fazla gta5 de 40 dereceyi gördüm oyundayken fazla ısınmıyor şimdi sizin bana öneriniz işlemciyi değiştirmem öyle midir ?

Hatanın kaynağını tam olarak anlamadan hiç bir parçayı değiştirme dostum
Ben sadece bir öngörü olarak sorunun işlemcide olduğunu düşünüyorum. Daha önce forumda Phenom serisi işlemci kullanıp da tecrübesi olan bir arkadaş varsa umarım yardımcı olabilir. Moderatörler de konuyu görürlerse eğer değerlendirebilirler. Zaten tavsiyem parçaları değiştirmenden yana olsa bile bunu hemen önermem. Zira yakın zamanda piyasaya yeni mimarili bileşenler sürülecek. O zaman daha sağlıklı bir karar versin. Şimdilik sabretmen ve beklemen daha mantıklı olur.

Not: Sıvı soğutma iyiymiş. Peki overclock değerleri nedir?

@ottomans58 hocam overclock dan hiç anlamam yapmadımda

Belkide sorun bundan kaynaklanıyordur işte Hem sıvı soğutman var hem de overclock yapmıyorsun büyük ayıp dostum bence bir saniye bile bekleme
Tabi şaka bir yana overclock nedir, nasıl yapılır bunları bir araştır. Technopat overclock videolarını izle. Senin işlemcinde ne kadar overclock yapılmalıdır vs. bunları bir incele ve ona göre yap ki sistemini herhangi bir tehlikeye atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…