R9 380 sistem oyunda donma sorunu

ali yiğit aksoy

Hectopat
Daha fazla  
Bu özelliklere sahibim. Monitörüm çok eski ondan mı oluyor bilmiyorum ama CS GO ve LOL oyunu oynarken olur olamdık yerde bilgisayarım takılıyor ve ses çıkartıyor. Kapatıp açmakdan başka bir şey yapamıyorum. Yeni topaldım sistemi, sorun monitörde ise bana uygun bi monitör önerir misiniz?

13460959_10208511924649311_398193761_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özelliklere sahibim. Monitörüm çok eski ondan mı oluyor bilmiyorum ama CS GO ve LOL oyunu oynarken olur olamdık yerde bilgisayarım takılıyor ve ses çıkartıyor. Kapatıp açmakdan başka bir şey yapamıyorum. Yeni topaldım sistemi, sorun monitörde ise bana uygun bi monitör önerir misiniz?

Eki Görüntüle 173624

Monitörün eski ise kesinlikle oyun içi fps sabitlemen gerekiyor 144 e falan sabitleyebilirsin diğer türlü o monitör ekran kartının gönderdiklerini yansıtamayacak yırtılmalar ve benzeri sonuçlar doğacaktır. Kartın bu saydığın oyunlara 3-4 gömlek fazla.
Display veya HDMI portlarına sahip bir monitör alman şart.Eğer bütçen de el veriyorsa MS değeri düşük hatta 75 hertz monitörlere bakabilirsin.
Ancak yinede mümkünse sistemini böyle bir harcama yapmadan önce başka bir monitörle denemen.

Eki Görüntüle 173624

Monitör ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Geçenlerde arkadaşım yeni bir bilgisayar satın aldı, aynı sorunu oda yaşıyordu. Nasıl çözeceğinden bahsedeyim... Öncelikle ilk yapman gereken gereksiz dosyaları kaldırman olacak. Sonra arkaplan uygulamalarının tümünü kapat. Tabii sık kullandıkların varsa kalabilir.
PC Reviver programı çok başarılı ve çok sık kullanıyorum. 1. Kayıt Defterinde oluşan hataları düzeltiyor.
2. Güncel olmayan bileşenleri güncelliyor. 3. Gereksiz dosyaları siliyor. Kullan sorunun devam ederse, buradan yazarsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı