byzaf Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, resimdeki sistemi toplamak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartını MSI Gtx 970 4G düşünüyordum ama bütçemi bayağı aşıyor. Tavsiyeleriniz nelerdir sistemle ilgili, bu şekilde toplanırsa sıkıntı yaşatır mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2015
Merhaba arkadaşlar, resimdeki sistemi toplamak istiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartını MSI Gtx 970 4G düşünüyordum ama bütçemi bayağı aşıyor. Tavsiyeleriniz nelerdir sistemle ilgili, bu şekilde toplanırsa sıkıntı yaşatır mı? Teşekkürler.
Zenfone Laser Hectopat Katılım 6 Mayıs 2015 Mesajlar 364 19 Ekim 2015 #2 Bütçen nedir? Bütçeni artıra bilirsen SSD almanı öneririm. almazsan ; Alırsan ; böyle yapabilirsin.
byzaf Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #3 Ssd daha sonra alırım. Bütçe 2500 tl Önerdiğiniz anakartın benim yazdığıma bakılırsa eksileri nelerdir?
Ssd daha sonra alırım. Bütçe 2500 tl Önerdiğiniz anakartın benim yazdığıma bakılırsa eksileri nelerdir?
Zenfone Laser Hectopat Katılım 6 Mayıs 2015 Mesajlar 364 19 Ekim 2015 #4 PC Mate anakartların iyi olmadığını duymuştum herkes uzak duruyor.
C Cyrona Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #5 Silinen üye dedi: PC Mate anakartların iyi olmadığını duymuştum herkes uzak duruyor. Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben gayet memnunum 3-4 yıl idare edebilirsiniz bu kartla
Silinen üye dedi: PC Mate anakartların iyi olmadığını duymuştum herkes uzak duruyor. Genişletmek için tıkla... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben gayet memnunum 3-4 yıl idare edebilirsiniz bu kartla
Zenfone Laser Hectopat Katılım 6 Mayıs 2015 Mesajlar 364 19 Ekim 2015 #6 Cyrona dedi: Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben gayet memnunum 3-4 yıl idare edebilirsiniz bu kartla Genişletmek için tıkla... Öyle mi? Ben 5 yada 10 yıl dayanacak bir sistem tavsiye ederim. boş masrafa gerek yok. Burada MSI'ı kötülemiyorum. PC mate Anakart'ların kötü olduğunu söylüyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alın PC mate kartlardan uzak durun.
Cyrona dedi: Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben gayet memnunum 3-4 yıl idare edebilirsiniz bu kartla Genişletmek için tıkla... Öyle mi? Ben 5 yada 10 yıl dayanacak bir sistem tavsiye ederim. boş masrafa gerek yok. Burada MSI'ı kötülemiyorum. PC mate Anakart'ların kötü olduğunu söylüyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alın PC mate kartlardan uzak durun.