abdulsolok Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yarın bu sistemi almayi planlıyorum. Birkaç sorum olacaktı; 1- Oyun bilgisayarı malum ekstra 140mm fan koydum. Sizce gerekli mi, boşa mı? 2- Anakart olarak msi h81m pro vd seçmişim. Aynisinin 33 adi olan modeliyle bir fark var mi? 3- 600w güç kaynağı fazla mi yoksa tam yeterli mi? (Bunu sormuştum bi önceki konuda anakartla ekran kartini degistirdigim icin tekrar soruyorum.) 4- Son olarak uyumsuzluk var mi? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2015
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yarın bu sistemi almayi planlıyorum. Birkaç sorum olacaktı; 1- Oyun bilgisayarı malum ekstra 140mm fan koydum. Sizce gerekli mi, boşa mı? 2- Anakart olarak msi h81m pro vd seçmişim. Aynisinin 33 adi olan modeliyle bir fark var mi? 3- 600w güç kaynağı fazla mi yoksa tam yeterli mi? (Bunu sormuştum bi önceki konuda anakartla ekran kartini degistirdigim icin tekrar soruyorum.) 4- Son olarak uyumsuzluk var mi? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Korucuoglu Kilopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 197 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 14 Kasım 2015 #2 Everest, Frisby, Codegen alma, aldırma... Kasa olarak bu işini fazlasıyla görür. Bu arada tam olarak bütçeniz nedir ? Son düzenleme: 14 Kasım 2015
Everest, Frisby, Codegen alma, aldırma... Kasa olarak bu işini fazlasıyla görür. Bu arada tam olarak bütçeniz nedir ?
the-pro Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2015 #3 Everest kasadan uzak durun. Ayrıca oyun sistemi diye fan koydum dedin ama kasa, fan ve PSU yu çıkarıp zalman z3 plus 600 le alın derim. Kasayı z3 plus yapınca 100 tl niz de artmış oldu. Yeni sisteminize güzel bir alıcak kadar paranız artmış oldu.
Everest kasadan uzak durun. Ayrıca oyun sistemi diye fan koydum dedin ama kasa, fan ve PSU yu çıkarıp zalman z3 plus 600 le alın derim. Kasayı z3 plus yapınca 100 tl niz de artmış oldu. Yeni sisteminize güzel bir alıcak kadar paranız artmış oldu.