R9 380 Sistem yükseltme

Aynen 6500 için söylüyorum darboğaz yapmasa bile performans düşüşü var cidden gta 5 ultrada millet 60 70 fps alıyor bu kart ile ben 45 50 :(

O zaman attığım sistemde sadece işlemciyi İ5 6500 yaparsak soğutucu yada gerek kalmaz İ5 6500 Stok Fan ile beraber geliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ki stok fan paşalar gibi yeter ilerde değiştirirsin orası ayrı :)

Babalar gibi yetmez, artık sistem gereksinimlerinde 16GB RAM olan oyunlar çıkmaya başlıyor.

Quantum Break System Requirements | Can I Run Quantum Break PC requirements
Şuan için dedim zaten ilerde yükseltebilir zaten şuan alabilmesi için yeterli olduğuna deyindim.

Olabilir evet ama performans düşüklüğünü fanların gücünü arttırınca hallettim diyor arkadaş ve şimdi de sistemi yükseltmek istediğini söylüyor yani şuan bu sistemde performans düşüklüğü yok sanırsam yanlış anlamadıysam :D

Fanlarla performansın bir alakası yok. İşlemci zaten ısınırsa bilgisayar otomatikman kapanır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı