R9 380 Sisteme PSU Önerisi

Choco

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, birkaç gün önce hangi ekran kartını almalıyım diye değerli fikirlerinizden faydanmıştm. Sapphire R9 380 ekran kartını aldım. Bugün format atıp kullanayım dedim, 1 saate yakın kullandım sıkıntı çıkmadı. PUBG'ye girdim, lobiye girdiğimde PC kendini resetledi, ikinci kez denedim yine aynısı oldu. Daha sonra sürekli yaptığım gibi yükseltici takıp oyuna girdim atmadı. İkinci oyunumun ortasında power'dan ateş attı ve kasanın son açılışı... Eski ekran kartımda (1 GB 256 bit GDDR5) yükselticiyi 5 aydır kullanıyordum hiç böyle bir şey olmadı, ısınma bile olmadı. Benim power'im 500W Platon marka, bugün ekran kartını takarken iki pin kablosu vardı biri anakarta biri ekrana takılıydı, ekran kartı çalışmadığı icin esktradan bir pin kablosu ekledim. Bundan mı etkilendi, başka bir sorun mu var? Sebebini bilen varsa, paylaşırsa sevinirim. Power'im öldü. i3 6. Nesil 3.7 GHz sistemim var. MSI anakart, 8 GB DDR4 RAM, Sapphire R9 380 ekran... Bir power önerir misiniz?

500 alıp aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum açıkçası bundan dolayı 650-750 önerisi olan da yazabilirse sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı