R9 380 Sisteme Tavsiye

ThalesBY

Megapat
Yer
Sivas/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bence gerekli değil tabi overclok yapmayacaksanız,zira sisteminize overclock yapacaksanız işlemcinizide "K" ibareli yani 6600K almanızı öneririm o anakartın yanına,tabi "K" ibareli modellerde stok soğutucu olmadığı için uygun bir soğutucuda eklemeniz gerekecek.Ben overclok'dan anlamam veya uğraşmam derseniz bu anakartı öneririm ;
MSI H170 GAMING M3 Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1 Anakart

Overclok yapmayacağım. DDR4 yerine işlemci ve anakartı şu şekilde yapsam nasıl bir performans elde ederim
- İntel Core 5 4460 Soket 1150 işlemci
- MSI H97 Gaming Anakart

Öncelikle i5 4460 ve H97 de gayet güzel bir sistem olur. Tabi bu sisteme ddr3 ram almak zorundasın. Skylake sistem toplamak son teknolojik olacak bunu da hesaba katmalısın. Ddr4 sistem daha hızlı video tasarımı yapmanı sağlar. Bir de şu var dostum r9 380 4gb ekran kartına D-Sub destekli bir monitör de alma. En az HDMI girişli bir monitör bakman görüntü kaliten için önemli bir detay.

Overclok yapmayacağım. DDR4 yerine işlemci ve anakartı şu şekilde yapsam nasıl bir performans elde ederim
- İntel Core 5 4460 Soket 1150 işlemci
- MSI H97 Gaming Anakart
Almışken en günceli yani skylake almanızı öneririm.Uzun ömürlülük açısından, tabi performans farkınıda es geçmemek lazım.

Peki benim için hemen hemen bu fiyatta önerebileceğiniz bir monitör var mı ?

Almışken en günceli yani skylake almanızı öneririm.Uzun ömürlülük açısından, tabi performans farkınıda es geçmemek lazım.

3500 lira civarına çıkıyor skylake ile benim bütçem 3300 civarlarında. Sınırları zorlamış halim bu. 4460 ile de uzun ömürlü bir performans elde edebilir miyim ?

Tamam sizin için önerdiğim skylake sistemin fiyatı zaten 3.310,34 TL.

Tamam sizin için önerdiğim skylake sistemin fiyatı zaten 3.310,34 TL.

Özür dilerim sonradan gördüm. SSD'yi iptal edip yerine H170 Gaming Anakart ekleyincede aynı fiyata geliyor hangisi daha mantıklı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…