R9 380 sisteme yükseltme önerisi

Normal bir kullanıcı bu farkı anlayamaz. Benim üstteki önerdiğim gibi sistemini yükseltin. @Silinen üye bu arkadaşın önerilerini göz ardı edin. İşlemci ile SSD markası aynı olması gerekir diye bir şey söz konusu değil.

Bunu 5 yıllık gamer a mı diyorsun normal kullanıcı diye babam PC ci az izlemedim az öğretmedi sayın arkadaş.

CS:GO da eskiden R9 380 ve i5 4460 ile 200 fps üstü aldığıma eminim. Siz nasıl bu kadar az fps alıyorsunuz?

CS:GO'da eskiden R9 380 ve i5 4460 ile 200 FPS üstü aldığıma eminim. Siz nasıl bu kadar az FPS alıyorsunuz?

Oyuna yeni gelen animasyonlar, içeriklerden sonra böyle oldu. FPS değerleri normal arkadaşın. Tek modül RAM kullanıyorsa.

Ana kartın işlemcin Intel olduğu için Intel'dir. Buna göre RX 550 veya GTX 1050 Ti alabilirsiniz.
R9 380 o iki ekran kartından daha performanslı.

Hocam önerim işlemci markanıza göre SSD almanız. Benim önerdiğime bakabilirsiniz. Daha iyi performans alırsınız, diğer markalara göre ki AMD falan zaten uymaz.
Daha önce böyle bir saçmalık okumamıştım. AMD işlemciye AMD SSD mi alacağız?

Bilmediğiniz konularda yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bunu 5 yıllık gamera mı diyorsun normal kullanıcı diye? Babam PC'ci az izlemedim, az öğretmedi sayın arkadaş.

R9 380 o iki ekran kartından daha performanslı.

Daha önce böyle bir saçmalık okumamıştım. AMD işlemciye AMD SSD mi alacağız?

Bilmediğiniz konularda yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.

Babamın PC'ci olduğu bir zamanda mı? 2 FPS artma farkı görmüştüm ben babamın yerinde test ile, bilip bilmeden sen konuşma.

Dostum elindekileri 1000TL'ye sat demiştim ama 1200TL civarına satabilirsin. Ben 8 GB RAM vardır diye düşünmüştüm sisteminde. Yeni nesil işlemci ile bilgisayarının ömrünü de uzatmış olursun. 6. nesil işlemciler şimdiden yeni oyunlar için yetersiz olmaya başladı. Şu an en azından 2. el piyasası varken satmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…