R9 380 sistemi satıp Abra A5 V17.2'e geçilir mi?

Selamlar alttaki yazdığım sisteme sahibim. Hazır üniversitede yaklaşıyorken laptopa geçmek istiyorum ama fazla oyun oynayanda birisiyim. Sizin öneriniz nedir?
500GB M.2 + 120GB SSD.
Ekran kartı Sapphire Nitro+ R9 380 2 GB.
Anakart Gigabyte aourus B450 Elite v2.
Ryzen 5 3600 işlemci.
XPG Spectrix D60G 8*2:16 GB 3600MHz.
Gametech Hydra 240mm sıvı soğutma.
Gametech Galaxy RGB Pro mesh kasa.
Corsair CV450 80+ bronz PSU.

Almak istediğim laptop: Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar alttaki yazdığım sisteme sahibim. Hazır üniversitede yaklaşıyorken laptopa geçmek istiyorum ama fazla oyun oynayanda birisiyim. Sizin öneriniz nedir?
500GB M.2 + 120GB SSD.
Ekran kartı Sapphire Nitro+ R9 380 2 GB.
Anakart Gigabyte aourus B450 Elite v2.
Ryzen 5 3600 işlemci.
XPG Spectrix D60G 8*2:16 GB 3600MHz.
Gametech Hydra 240mm sıvı soğutma.
Gametech Galaxy RGB Pro mesh kasa.
Corsair CV450 80+ bronz PSU.

Almak istediğim laptop: Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Üniversitenin 2. yılımda sistemimi bavul içerisinde 2. sene eve yerleştiğim için aynı şekilde kurmuştum. Laptop ile masaüstü hiç birbirini tutmuyor. Büyük ekrandan küçüğe geçince bir afallıyorsun. Üstelik çoğu laptopta üzerlerindeki GPU'ların örneğin Monster'de watt değerleri kısılmış oluyor. Mesela 2060'lı bir model de 2 adet farklı watt değerlerine sahip 2060'lı Monster oluyor. Gerçek 2060 değerinde bir FPS vermiyor zaten. Ayrıca dizüstü cihaza geçmek istiyorsanda karar senin ama Monster daha sonraki tercihin olsun. Çok fazla sorunu var işte. Klavye ışık sorunu, ekranda görüntü açma kapama arızası vs. gibi şeyler çok gördüm. Şikayetçi çok var tabi seveni de var fakat şurdan Balkanla'a çıksan ne Casper ne de Monster görürsün. Birçok ay abimin teknik servisinde yardım ettim. Bir kez olsun insan gibi Lenovo'nun kasa dağılmış gelmedi anakart arızalı gelmedi fakat elini attığı yer Casper'dı, HP'di. Bazı markaların üretim sıkıntılı laptopları olur. Mesela ASUS'ta K52J serisi yani K serisi ve X serisi gibi laptopların hep menteşeleri kasaları dağılır vs. vs. Bunları çok araştır. Alacağın makine ucuz değil. Hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite 2. yılımda sistemimi bavul içerisinde 2. sene eve yerleştiğim için aynı şekilde kurmuştum. Laptop ile masaüstü hiçbirbirini tutmuyor. Büyük ekrandan küçüğe geçince bir afallıyorsun. Üstelik çoğu laptopta üzerlerindeki GPU'ların örneğin Monster'de watt ddeğerleri kısılmış oluyor. Mesela 2060'lı bir model de 2 adet farklı watt değerlerine sahip 2060'lı Monster oluyor. Gerçek 2060 değerinde bir FPS vermiyor zaten. Ayrıca laptopa geçmek istiyorsanda karar senin ama Monster daha sonraki tercihin olsun. Çok fazla işte klavye ışık sorunu ekranda görüntü açma kapama arızası vs gibi şeyler çok gördüm. Şikayetçi çok var tabii seveni de var fakat şuradan balkanlara çıksan ne Casper ne de Monster görürsün. Birçok ay abimin teknik serviste yardım ettim. Bir kez olsun insan gibi Lenovo'nun kasa dağılmış gelmedi anakart arızalı gelmedi fakat elini attığı yer Casper'dı HP di. Bazı markaların üretim sıkıntılı laptopları olur. Mesela ASUS'ta K52j serisi yani k serisi ve X serisi gibi laptopların hep menteşeleri kasaları dağılır vs vs. bunları çok araştır. Alacağın makine ucuz değil. Hayırlısı olsun.

Monster Aryond A32 monitörü var elimde bir nevi kütüphane ve derse götürme dışında evde kasa niyetine kullanacağım. Diğer laptop önerilerini de göze alacağım ama dediğiniz gibi seveni çok şikayetçisi de çok kararsız kaldım ama nedense içim ısındı yorumun için teşekkürler.
Kasa farkı çok etki ediyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı