R9 380 tabanlı sistem FPS sorunu

atakan359

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süren servis dönemi sonrası bozulan r9 270x dual x ekran kartımı Msi r9 380'le değiştirdim. PC'ye herhangi bi format atmadım veya driver silmedim çünkü r9 270x de 380 de aynı AMD'nin markası olduğundan sadece sürücü güncelledim.
Daha sonra performansları test etmek istedim ilk olarak CS:GO oyununu denedim ve r9 270x ile aynı FPS değerlerini verdi.
Battlefield 4 multiplayer denemek istedim mantle açtığımda oyunda aşırısı kasışlar oldu ve dirext açtığımda 80 90 60 araları bir FPS alıyodum fakat daha sonra ise 5 10 saniye süren 30 FPS inmeler olmaya başladı sık sık.
Sizce bunun sebebi nedir?
Sistemim:
AMD FX 8320 3.5 GHZ
8G(4x2) 1600MHz RAM
Msi r9 380 2GB

Son düzenleyen: Moderatör:
BİOS'u güncelledim ve ilk olarak Windows 7 'den Windows 10'a yükseltme yaptım.Yine aynı fps düşüşleri devam etti.Bu sefer direk temiz kurulum yaptım baştan yükledim Windows 10'u her şeyi tekrar yaptım bütün güncellemeleri kurdum oyunları yükledim fakat cs go da yine 200 120 fps aldım.Battlefield 4 de ise sonuçta daha iyidi bu sefer 5 10 saniyelik değil ama yine fps düşüşleri yaşıyorum.
Windows'u sıfırdan yüklediğimde 1Tblık harddiskimin 500gb dolu olarak gözüküyordu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı