R9 380 ve GTX 950 Performans farkı

Technomann

Hectopat
Herkese öncelikle iyi akşamlar benim bu konuyu açma amacım ihtiyacımdan fazlası için para vermek istemiyorum benim alıcağım bilgisayarla LOL ve Cs Go oynayacağım bu 2 oyun için 2 sistem göstericem sizlere merak ettiğim konu ise sistemler arasında 600 tl gibi bir fark var sizce vermeye değer mi ? Eğer verirsem ne gibi artıları olur ?
Screenshot_2015-12-02-18-14-05-1.png
Screenshot_2015-12-02-18-21-27-1.png
Son bir sorum da anakartı mı bunlardan biriyle değiştirirsem faydalı olur mu ? Olursa hangisi daha iyi olur ?
Screenshot_2015-12-02-18-42-34.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sadece söylediğiniz 2 oyunu oynayacaksanız oluşturduğunuz 2 sistemde fazlasıyla yeterlidir. Topladığınız sistemlerdeki ekran kartlarını tasarruf için GTX 750Ti ile değiştirip 2 sistemi de alabilirsiniz.

Üstteki ilk sistemde 2 anakart var. İlk sistemde işlemci İ5 4460 R9 380 8gb bellek karşısına İ3 4160 işlemci GTX950 4gb bellek koymuşsun yani her anlamda düşürmüşsün tabiki fark olacaktır.
Dostum tabikide fark olacak ama o performans farkı için para vermeye değermi diye soruyorum

Üstteki ilk sistemde 2 anakart var. İlk sistemde işlemci İ5 4460 R9 380 8gb bellek karşısına İ3 4160 işlemci GTX950 4gb bellek koymuşsun yani her anlamda düşürmüşsün tabiki fark olacaktır.
Ve ilk sistemde 2 anakart yok

Dostum tabikide fark olacak ama o performans farkı için para vermeye değermi diye soruyorum

Ve ilk sistemde 2 anakart yok
Kardeşim 2. Sistemin çok benzerini ben topladım ram 8gb, anakartım h81m-c tek sorunum kasada oldu, kırık geldi kargoda ve vatan bilgisayar değişim yapmadı ancak 2 hafta gecikme olsada sonunda değiştirip kasayı topladım lol ve cs go oynuyorum fazlasıyla yeterli yukarıdaki sisteme ihtiyacın yok gtx950 olanı alabilirsin hem sessiz hem güçlü. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı