R9 380 ve i5 Tabanlı Oyun Sistemi

Cile

Hectopat
Daha fazla  
Her türlü öneri ve yardıma açığım, bu sistemde sizce neler daha iyi olur, daha iyi oyun performansı için hangi bileşenleri değiştirmem gerekir? Bütçem 2500tl civarı. Yaz sonuna doğru almayı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• h.PNG
    h.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 462
Al bunu çatır çatır kullan. :) :D

Ara Toplam2.205,33 TL
Toplam KDV396,96 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.602,29 TL
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü öneri ve yardıma açığım, bu sistemde sizce neler daha iyi olur, daha iyi oyun performansı için hangi bileşenleri değiştirmem gerekir? Bütçem 2500tl civarı. Yaz sonuna doğru almayı düşünüyorum.
Sisteminiz gayet güzel olmuş. @Silinen üye'inki de güzel olmuş ama o sadece ekran kartına abanmış. Yani senin sistemin daha dengeli olmuş. Kendi topladığın sistemi alabilirsin.

Benim için yüksek FPS önemli. :D
O sizin düşünceniz :) Bana göre 800 TL ekran kartı + 200 TL anakart yerine 700 TL ekran kartı + 300 TL anakart daha iyidir. Anakarttaki ekstra 100 TL daha iyi ses kartı ve ethernet olarak geri dönecek.

m.harun1638'un önerdiği PSU ve işlemciyi katarak devam ediyorum o zaman. Becerebilirsem ekran kartı ve işlemciyi akraba aracılığıyla Amerika'dan ucuza getirtmeye çalışacağım. (Dolar düşene kadar...) Bildiğim kadarıyla Amd'nin ekran kartları yüksek işlemciyle Nvidia'ya göre daha iyi FPS sağlıyor, Nvidia ise orta seviye işlemcili sistemler için daha iyi, bir Gta V test videosunda görmüştüm. Bu nedenle daha ucuza, hatta i5 parasına getirtebilirsem sisteme i7 katmayı planlıyorum. Büyük ihtimalle 12 taksit ile sistemi alacağım, yardım ve önerileriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı