R9 380 ve R9 285 Arasında Çok Fazla Performans Farkı Var mı ?

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba ;

Arkadaşlar R9 380 ve R9 285 (2GB) arasında çok fazla performans farkı var mı ?

Ayrıca bir sorum daha var bunu başlığa eklemedim başlık uzuyordu ;
Codegen güç kaynakları iyi midir ? Bende şu an codegen sx600 var ama çevremdekiler değiştirmem gerektiğini söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Codegen SX600, çok duyulmamış bir marka fakat aktif +80 Bronze sertifikasına sahip. Yani değiştirmenize gerek yok.
R9 380 ve R9 285 temel olarak aynı kart. R9 380, R9 285'in güncellenmiş hali. Aynı watt değerlerine sahipler fakat R9 380 daha performanslı bir kart. Bazı testlere baktığım zaman 5-12 FPS arası oynamalar görüyorum.

Codegen SX600, çok duyulmamış bir marka fakat aktif +80 Bronze sertifikasına sahip. Yani değiştirmenize gerek yok.
R9 380 ve R9 285 temel olarak aynı kart. R9 380, R9 285'in güncellenmiş hali. Aynı watt değerlerine sahipler fakat R9 380 daha performanslı bir kart. Bazı testlere baktığım zaman 5-12 FPS arası oynamalar görüyorum.
Recep abi codegen'e güven olmaz dedi bana. Herhangi bir sorunda sistemine veda edebilirsin dedi. Çok korkuyorum bu güç kaynağın'dan. Ayrıca 80plus.org sitesinde kaydı yok sonradan öğrendim bu 80plus.org sitesini.

Recep abi elbet daha iyisini bilir ama benim düşünceme göre bir marka kolay kolay +80 Bronze sertifikası alamaz. Yani bir sorun çıkartmıyorsa kalsın derim.
Peki sahte 80+ simgeleri basılabilir mi ? Sadece kutunun üzerinde +80 Bronze sertifikası resmi var. PSU'nun üzerinde yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı