R9 380 vs Gtx 960

60Fps

Hectopat
Daha fazla  
Ayarlarına baktığımda gtx 960 frekans hızı yüksek ancak biti düşük görünüyor. R9 ise düşük frekans, yüksek bit. Sizce hangisi alınmalı. Fiyat önemli değil. Zaten 100 200 TL farkı var. Sizin görüşleriniz neler. Şimdiden teşekkürler.

Bence DX12, AMD ekran kartlarında daha çok performns sağlayacak. Çünkü AMD Microsoft'un ürünü olan XBOX ONE'a CPU ve GPU üretiyor. Bu sebepten dolayı Microsoft AMD'ye kıyak yapacak diye düşünüyorum .

GM206, Tonga'dan daha sonra çıkmış bir GPU, Tonga'ya eski diye bir cümle kurmadım DX12'den GTX 960 daha fazla faydalanacağını düşünüyorum.
Aynı yıl çıkarılmış ve firmaların birbirlerinin serilerine rakip olarak çıkardığı iki GPU'nun birinin diğerinden daha güncel olması beklenemez.

Bit değerlerine ve frekansa takılmayın. Önemli olan GPU. Ne kadar AMD'nin 7000 serisinden kalan mimarisini ısıtıp ısıtıp önümüze koymasına kızgın olsam da R9 380 daha performanslı olduğundan R9 380 almanı öneriyorum.

Teşekkürler.

Sizce bu mu ?. Yoksa technopat`ın ekim 2015 sistem tavsiyesindeki r9 380`li sistem mi ?. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Harika PC.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 384
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…